Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Με τον νόμο Παρασκευόπουλου είχε αφεθεί ελεύθερος ο δολοφόνος της 19χρονης Μαρία, κόρης υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΕ



Διαβάζουμε στο thetoc.gr

Δίκη Χαβάρι: «Όταν είδα πόσο όμορφή ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της»

Ο Χουσείν Χαβάρι δολοφόνησε την 19χρονη Μαρία, κόρη υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΕ. Είχε σπρώξει και φοιτήτρα στο κενό στην Κέρκυρα, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος

.Ο Χουσείν Χαβάρι δολοφόνησε την 19χρονη Μαρία Λαντενμπούργκερ, κόρη ανώτατου στελέχους της ΕΕ. Πριν τη δολοφονία είχε σπρώξει στο κενό και φοιτήτρια στην Κέρκυρα, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου. Τώρα, εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο στο Φράιμπουργκ. 

Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια, ενώ διαβάζοντας ένα κείμενο υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε καπνίσει κάνναβη.

Σημειώνεται ότι πριν τη σκοτώσει, είχε βιάσει την κοπέλα.

Όπως είπε συνάντησε τυχαία στο δρόμο του την Μαρία. Η 19χρονη έπεσε από το ποδήλατό της και φώναξε.

"Όταν είδα πόσο όμορφή ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της" είπε για το μοιραίο βράδυ περιγράφοντας πώς της έκλεισε το στόμα και στη συνέχεια την έπνιξε με ένα μαντίλι. Όσο για την κίνησή του να την ρίξει μέσα σε ένα ποτάμι ο Χαβάρι είπε ότι το έκανε για να ξεπλύνει από πάνω του το αίμα της 19χρονης.

«Σας ζητώ συγγνώμη. Μακάρι να μπορούσα να πάρω πίσω όσα έκανα» διάβασε στη δήλωσή του ο Χαβάρι λέγοντας ότι κάθε βράδυ βλέπει εφιάλτες με ό,τι έκανε.

Οι εισαγγελικές αρχές όμως κάνουν λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Η υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης το 2016 προκάλεσε σάλο καθώς ο Χαβάρι είχε καταδικαστεί σε 10ετη φυλάκιση για την απόπειρα δολοφονίας μιας φοιτήτριας στην Κέρκυρα το 2013 αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος χάρη στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Το 2015 ο Αφγανός είχε πάει στη Γερμανία και είχε ζητήσει άσυλο. Οι ελληνικές αρχές φαίνεται να μην είχαν ενημερώσει τις γερμανικές αρχές για το παρελθόν του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου