Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Αιχμές Χρυσόγονου κατά Τόσκα για τα «άβατα»: 20 μήνες είναι υπουργός, να μας πει αν έκανε παρεμβάσεις

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ


Σαφείς αιχμές κατά του Νίκου Τόσκα άφησε ο Κώστας Χρυσόγονος, για την κατάσταση στη Δυτική Αττική, με αφορμή την τραγωδία στο Μενίδι και τον θάνατο του 11χρονου αγοριού από αδέσποτη σφαίρα.

«Τα άβατα είναι οι χειρότερες εκδηλώσεις μιας γενικότερης αρρώστιας που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία και αυτό έχει να κάνει με την υπερβολική ανοχή σε κάθε είδους παραβατικότητα, η πολύ χαλαρή σχέση που έχουμε εμείς οι Ελληνες με τους κανόνες», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Real FM.

Ο κ. Χρυσόγονος αναγνώρισε ότι δεν είναι εύκολο να αρθούν αυτές οι καταστάσεις, υπογράμμισε όμως ότι δεν μπορεί να απουσιάζει το κράτος. «Πρέπει να υπάρξει μικρότερη ανοχή στην παραβατικότητα και αυτό δεν γίνεται με μαγκιές και καουμποϊλίκια, αλλά με σχέδιο. Ο κ. Τόσκας είναι υπουργός 20 μήνες και πρέπει να μας πει τις σταδιακές παρεμβάσεις που έκανε και αν έκανε για την αποτροπή τέτοιων ενεργειών», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τόσκας, σε δηλώσεις του το Σάββατο, είχε αναφέρει ότι τα άβατα δεν μπορούν να καταργηθούν σε 24 ώρες.



Πηγή:  iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου