Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Συνεχίζει να προκαλεί η Κωνσταντοπούλου: Ο Γλέζος έβαλε με τα χέρια του στο μνημείο τη σημαία του κατακτητή




Συνέχεια στο προσωπικό της show έδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής η πρώην πρόεδρος της Βουλής η οποία στρέφει τα βέλη της κατά του Μανώλη Γλέζου ο οποίος έβαλε στη θέση της την κ. Κωνσταντοπούλου κατά τη θλιβερή επέτειο της σφαγής του Διστόμου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια ανάρτηση στην οποία σημειώνει: “Η αντίσταση είναι πράξη και στάση ζωής. Όχι μουσειακό έκθεμα ούτε ιδιοκτησία κανενός, ούτε μονοπώλιο των ηρώων, που πρέπει να ζητήσει κανείς την άδειά τους για να διεκδικήσει την ελευθερία του και να αντιταχθεί στο δυνάστη”.

Η ανάρτηση πλαισιωνόταν από την ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας στην οποία μεταξύ των άλλων σημειώνουν: “Ο επίσημος προσκεκλημένος του Δήμου για την πανηγυρική ομιλία ισχυρίσθηκε ότι έχει κάνει επίσημη μελέτη και ότι οι Γερμανικές Οφειλές δεν οφείλονται. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Γερμανό πρέσβυ για την παρουσία του. Ο Μανώλης Γλέζος δεν αντέδρασε. Είναι δικαίωμά του.

Ο Μανώλης Γλέζος αντέδρασε μόνον όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε το αυτονόητο. Να καταβληθούν οι Γερμανικές Οφειλές. Να σταματήσει η κοροϊδία της κατάθεσης στεφάνων από το Κράτος εγκληματία, που μέχρι σήμερα αρνείται να συμμορφωθεί ακόμη και στην αμετάκλητη απόφαση της Δικαιοσύνης για το Δίστομο, με την κάλυψη των Ελληνικών Κυβερνήσεων, που δεν υπογράφουν για την αναγκαστική εκτέλεση.

Η αντίδραση του Μανώλη Γλέζου αμφισβήτησε το δικαίωμα στους άλλους να αντιστέκονται και να διεκδικούν, αν δεν το κάνουν όπως πρέπει, όπως επιβάλλει η πολιτική ορθότητα και οι καλοί τρόποι, όπως τους θεωρεί ο ίδιος. Στον καιρό μιας νέας κατοχής, που αφορά πρωτίστως τις γενιές που καλούνται να τη ζήσουν για δεκαετίες. Και η αντίδρασή του έφτασε μέχρι του σημείου να τοποθετήσει τη σημαία επάνω στο Μνημείο των θυμάτων, αφού με το ένα χέρι οδήγησε εκεί τον Πρέσβυ της Γερμανίας και με το άλλο έσπρωξε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όχι γιατί του έκλεινε το δρόμο.

Η αντίσταση είναι πράξη και στάση ζωής. Όχι μουσειακό έκθεμα ούτε ιδιοκτησία κανενός, ούτε μονοπώλιο των ηρώων, που πρέπει να ζητήσει κανείς την άδειά τους για να διεκδικήσει την ελευθερία του και να αντιταχθεί στο δυνάστη”.  




Με πληρορφορίες απο το news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου