Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Γνωρίζουν ότι πέφτουν δημιουργούν νέο αφήγημα λέγοντας ότι δεν είμαστε εμείς ανίκανοι φταίνε οι άλλοι.



Η κυβέρνηση έχει χάσει την λαϊκή εντολή ακούμπησε δημοσκοπικά το 10% και προσπαθεί να βρει νέα αφηγήματα για να έχει να λέει προεκλογικά μήπως και κρατηθεί στο 10% και δεν πέσει σε μονοψήφια νούμερα.

Η αλήθεια είναι ότι η ανικανότητα της κυβέρνησης και η διετή διαπραγμάτευση έχει κάνει τους δανειστές να ζητάνε κάθε φορά άλλα και άλλα και η ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνο στον Τσίπρα και τα παντελώς ανίκανα στελέχη της κυβέρνησης και σε κανένα άλλο.

H κυβέρνηση αναζητά ένα νέο αφήγημα και το βρήκε δημιουργώντας το παραμύθι της δήθεν αποσταθεροποίησης από τους δανειστές και τα κόμματα της αντιπολίτευσης για να έχουν να λένε ότι δεν μας άφησαν οι άλλοι να τα καταφέρουμε, όχι ότι δύο χρόνια η ανικανότητα μας διέλυσε το κράτος και τους πολίτες.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το νέο σχέδιο προπαγάνδας εξαπολύει επίθεση τόσο εναντίον των δανειστών όσο και της ΝΔ, κατηγορώντας τους πρώτους για τις καθυστερήσεις στην αξιολόγηση, και τη δεύτερη για ταύτιση με τις πιο σκληρές θέσεις των δανειστών. 

Σε αυτό το σχέδιο επιστράτευσαν και την "Αυγής της Κυριακής" με τίτλο «Σχέδιο αποσταθεροποίησης από το παλιό σύστημα» για να ξεκινήσει η νέα προπαγάνδα του δεν είμαστε εμείς ανίκανοι δεν μας άφησαν οι άλλοι να ολοκληρώσουμε την καταστροφή, στο δημοσίευμα της "Αυγής" αναφέρεται επίσης ότι υπάρχει «Συμφωνία Μητσοτάκη-Γεννηματά για ανατροπή της κυβέρνησης».

Η ΝΔ απάντησε αμέσως στο νέο σχέδιο της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντας το: Θέατρο του παραλόγου 

«Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται». Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Αλέξης Τσίπρας και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν το θέατρο του παραλόγου. Από τη μία, αποδέχονται νέα μέτρα λιτότητας και, από την άλλη, παριστάνουν ότι αντιστέκονται στους δανειστές. Σε κάθε περίπτωση, ροκανίζουν το χρόνο, βυθίζουν την κοινωνία σε αβεβαιότητα και οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου