Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΟΝΝΕΔ για Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ : Εμείς έχουμε ιστορία, εκείνοι ποινικό μητρώο




«Με εκείνους που θαυμάζουν τον Ρουβίκωνα και που κάνουν έρανο για τον Σακκά εμείς δεν διαλεγόμαστε»

Σκληρή επίθεση στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ.

«Κάποιος που έχει συνηθίσει για χρόνια στην πολιτική ανυποληψία και την ποινική ασυλία, είναι λογικό να αντιδρά σπασμωδικά και επιθετικά όταν οι πολίτες που ασπάζονται την αστική δημοκρατία τον εγκαλούν για τις βαθιά γελοίες και αντιδημοκρατικές του απόψεις. Αυτό συνέβη και με τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αντί να τολμήσει να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη, επιδίδεται στην μόνη πρακτική που της δίδαξαν οι κομματικοί της αγκιτάτορες, να στρεψοδικούν έναντι των άλλων», αναφέρει η οργάνωση νέων της Ν.Δ και προσθέτει:

«Είναι μάταιο να απαντήσουμε στο παραλήρημα εκείνων που δεν σέβονται συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα, εκείνων που δεν αναγνωρίζουν το μονοπώλιο του κράτους στην νόμιμη βία, εκείνων που κλείνουν και βανδαλίζουν τα Πανεπιστήμιά μας, εκείνων που γοητεύονται και εμπνέονται από κοινούς ποινικούς που αυτοαναγορεύονται σε πολιτικούς αγωνιστές. Σε συνομιλητές δολοφόνων και υποστηρικτές εγκληματιών, η μόνη απάντηση είναι η εφαρμογή του νόμου μέχρι τελείας.

Με εκείνους που θαυμάζουν τον Ρουβίκωνα, που κάνουν έρανο για τον Σακκά και που στον ελεύθερό τους χρόνο διορίζουν όλο τους το γενεαλογικό δέντρο, εμείς δεν διαλεγόμαστε. Θα αρκεστούμε να σημειώσουμε ότι όντως, μαθήματα Δημοκρατίας δεν μπορούμε να τους κάνουμε, για τον απλούστατο λόγο ότι τα μαθήματα Δημοκρατίας απαιτούν τη γνώση μιας στοιχειώδους πολιτικής αλφαβήτου. Τέλος, συμβουλεύουμε φιλικά τυχόν αγνούς (πλην όμως παραβατικούς) αντιμνημονιακούς αγωνιστές που επιδίδονται σε «εναλλακτικές ακτιβιστικές πράξεις» να προσέχουν σε ποιους τις ομολογούν, γιατί οι πρόσκαιροι, μνημονιακοί πλέον, σύντροφοί τους έχουν βαρύτατο ιστορικό επιλεκτικής εχεμύθειας, όπως όλες οι οργανώσεις που ασπάζονται κάθε είδους ομερτά. Η ΟΝΝΕΔ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον που κρίνονται πολιτικά. Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει απλά ένα ανοιχτό ποινικό μητρώο» καταλήγει η νεολαία της ΝΔ στην ανακοίνωσή της.



Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου