Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Βόλος: Ο συγγενής έσωσε ηλικιωμένη από τους απατεώνες




Η γυναίκα ήταν έτοιμη να δώσει 35.000 ευρώ για να γλιτώσει την κόρη της που υποτίθεται ότι είχε σκοτώσει σε τροχαίο ένα παιδάκι από την Αλβανία

Ήταν τόσο καλά σκηνοθετημένη η απόπειρα εξαπάτησης μιας ηλικιωμένης στο Βόλο από «μαϊμού» αστυνομικό που της τηλεφώνησε ότι η κόρη της σκότωσε σε τροχαίο ένα παιδάκι από την Αλβανία, που ταράχτηκε τόσο ώστε να συναινέσει να πληρώσει τα 35.000 ευρώ που της ζήτησαν για να μην πάει στη φυλακή το παιδί της!

Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε όταν οι αδίστακτοι απατεώνες ισχυρίστηκαν ότι έξω από το τμήμα είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες συγγενείς του παιδιού και απειλούσαν να λιντσάρουν την κόρη της, ενώ ταυτόχρονα άκουγε γοερές κραυγές από μια γυναίκα που πίστεψε ότι ήταν το παιδί της και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια!

Ωστόσο, σώθηκε από τα νύχια των απατεώνων χάρη σε ένα συγγενικό της πρόσωπο που βρισκόταν μαζί της και είχε την ψυχραιμία να τηλεφωνήσει στην κόρη της, η οποία βέβαια ήταν στο σπίτι της! Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια Βόλου, ενώ ο συγγενής ανέβασε στο Facebook σχετική ενημέρωση καλώντας όλους να ενημερώσουν τους ηλικιωμένους για να μην πέσουν θύματα των απατεώνων με τα τροχαία.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου