Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτη δήλωση Ζουράρι για νέα μέτρα: Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019!




Με μία απίστευτη δήλωση σχολίασε την πιθανότητα επιβολής νέων μέτρων ο Κώστας Ζουράρις.

«Να δούμε πώς θα είναι το πακέτο μέτρων που μας προτείνουν. Εάν δεν επιβαρύνουμε καθόλου ούτε τη φορολογία ούτε τις συντάξεις για το 2017 και το 2018 και πούμε για μέτρα που θα αφορούν για μετά το 2019 βλέπουμε. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019» είπε ο υφυπουργός Παιδείας στα Παραπολιτικά FM.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «εάν πούμε ότι οποιαδήποτε επιβάρυνση αρχίσει μετά το 2019, σημαίνει ότι κερδίσαμε δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει διαπραγμάτευση, αυτό σημαίνει αντίσταση».

Συνεχίζοντας, ο κ. Ζουράρις διεωρήθηκε εάν το 2019 θα υπάρχει Ελλάδα (!), Γερμανία και ΕΕ, ενώ σημείωσε πως βαριά ήττα για την κυβέρνηση θα είναι να αποδεχθεί νέα μέτρα για τώρα.

Όσον αφορά την καθυστέρηση για το κλείσιμο της αξιολόγησης, είπε: «Στη διαπραγμάτευση είναι δύο. Η Ελλάς είναι νικημένη. Ο νικητής έχει μια τάση να επιβάλλει απολύτως την ισχύ του. Αν καθυστερεί η διαπραγμάτευση είναι γιατί αντιστεκόμαστε. Ποικιλοτρόπως».

Τέλος, σχολίασε και το θέμα με τις πληροφορίες περί κατάργησης της διδασκαλίας της «Αντιγόνης» στο Λύκειο, επισημαίνοντας πως δεν γνωρίζει το εάν υπήρξε σχετική εισήγηση στο υπουργείο Παιδείας και πως θα ήταν «φρικτό» ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου