Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Εάν δεν φύγει ο Τσίπρας δεν πρόκειται να αναστηθεί η ελπίδα στην χώρα μας




Κώστας Βουκελάτος

Η ελπίδα λένε πεθαίνει τελευταία, εδώ στην χώρα μας την ελπίδα την έχει σκοτώσει πρώτη από όλους ο Τσίπρας και η κυβέρνηση του από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας.

Παρά τις προσπάθειες παραπληροφόρησης της κυβέρνησης ότι όλα πάνε καλά όπως είπε σήμερα και ο κ. Φάμελος χωρίς ίχνος ντροπής στο ύφος του, το 2017 ήρθε χωρίς καμία ελπίδα για την χώρα και για κανένα πολίτη.

Για κανένα Έλληνα που ζει στην Ελλάδα τίποτα δεν δείχνει ότι η κατάσταση του θα βελτιωθεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παρά την προπαγάνδα προσδοκιών που προσπαθούν να περάσουν. 

Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να προχωρήσει με συγκεκριμένο σχέδιο και αντί να προχωράει σε μεταρρυθμίσεις και  να δημιουργεί ένα υποτυπώδες τουλάχιστον ελκυστικό περιβάλλον για επενδύσεις, επιβάλλει περισσότερους φόρους και εισφορές κάνοντας αμφίβολο το μέλλον των επιχειρήσεων που προσπαθούν ακόμα να επιβιώσουν.

Είναι ανίκανη να υλοποιήσει και τις ιδιωτικοποιήσεις που έχει δεσμευθεί ώστε να προχωρήσει κάτι και αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι δεν κάνουν να λειτουργήσουν ούτε περίπτερο όχι το κράτος.

Στο μόνο που έχει επικεντρωθεί η κυβέρνηση αφού έχασε τους στόχους να ελέγξει τα ΜΜΕ για να περνάει ψέματα και προπαγάνδα και βλέποντας ότι θα αποτύχει και πάλι στην διαπραγμάτευση είναι να γιγαντώσει τις πελατειακές της σχέσεις να φορτώσει το δημόσιο με χιλιάδες συντρόφους και να κατασπαταλήσει όσο περισσότερο δημόσιο χρήμα μπορεί μήπως επιβιώσει με ποσοστά πάνω απο 10% στις ερχόμενες αναγκαστικές εκλογές που θα προσφύγει ο Τσίπρας.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να ελέγξει την κυβερνητική μηχανή και να ενισχύσει την κομματική βάση ώστε να ελέγξει το κράτος μέχρι να προκηρύξει εκλογές, αυτό το μυαλό έχουν και όσο γρηγορότερα τελειώνουμε μαζί τους τόσο το καλύτερο για την χώρας μας μήπως μπορέσουμε και αναστήσουμε την ελπίδα που σκότωσε ο Τσίπρας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου