Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Φωλιά κακοποιών τα Πανεπιστήμια : Αλλοδαποί ασέλγησαν σε βάρος 23χρονης μέσα στο ΑΠΘ



Αντιμέτωποι με τον τρόμο ήρθαν ένας νεαρός φοιτητής και μία 23χρονη συμφοιτήτριά του στο ΑΠΘ, όταν τους επιτέθηκαν στο πάρκο του ΑΠΘ, τρεις αλλοδαποί αραβικής καταγωγής, τους χτύπησαν, τους λήστεψαν και ασέλγησαν σε βάρος της 23χρονης φοιτήτριας, την οποία εξανάγκασαν να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις… πλην συνουσίας.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα, μετά από ένα πάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και εκείνη την στιγμή τα δύο άτυχα παιδιά αποχωρούσαν από το φοιτητικό πάρτι και έκατσαν για λίγο σε ένα παγκάκι στο πάρκο του ΑΠΘ.

Τότε τους πλησίασαν τρεις δράστες αραβικής προέλευσης και κατευθείαν τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν για να τους πάρουν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν πάνω τους. Ο εφιάλτης τους όμως δεν τελείωσε εκεί… Αφού ακινητοποίησαν τον νεαρό εξανάγκασαν δια της βίας και με απειλές την 23χρονη να υποκύψει στις σεξουαλικές τους ορέξεις και ασέλγησαν σε βάρος της.

Από εκείνη την στιγμή και μετά, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 7-8 προσαγωγές αλλοδαπών από διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης πλην δομών φιλοξενίας, ενώ για τουλάχιστον έναν δράστη φαίνεται πως έχουν τα αποτυπώματά του και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει σύλληψη.

Οι προσαγωγές τουλάχιστον των κύριων υπόπτων έχουν γίνει ύστερα από έφοδο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε διαμέρισμα, αργά το απόγευμα και αυτή την ώρα ανακρίνονται ενδελεχώς.



Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου