Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ένας Τσίπρας σε κατάρρευση συνέχισε να εξαπατά με το δήθεν "Η ανάπτυξη έρχεται"



Κώστας Βουκελάτος

Είπε πολλά ο Τσίπρας σήμερα στην βουλή και ευχόμαστε να μην πει και άλλα.

Φαίνεται του έχουν πει ότι λέγοντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια ψέματα όπως τα πιστεύει και ο ίδιος έτσι  θα τα πιστέψει και ο λαός, αλλά ο λαός όχι μόνο δεν τα πιστεύει αρχίζει να εξοργίζεται και αντιδρά με τα όσα ακούει.

Από αυτά τα παραπλανητικά εκτός τόπου και χρόνου που είπε ο Τσίπρας, αυτό το οποίο πρέπει να σταθούμε σαν Έλληνες πολίτες είναι ότι αναφέρθηκε και πάλι στο εικονικό παραπλανητικό που μόνο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ότι  "Η ανάπτυξη έρχεται".

Η εξαπάτηση λες και ζει σε άλλη χώρα, λες και ο ελληνικός λαός δεν βλέπει και δεν ζει την απόλυτη καταστροφή είχε ως εξής : 

«Υπάρχουν για πρώτη φορά οι προϋποθέσεις για έξοδο από την κρίση» είπε και πάλι χωρίς ντροπή λες και μιλάει σε ντουβάρια.

«Δεν είμαστε ίδιοι, ήρθαμε για βάλουμε οριστικό τέλος σε όλες τις παθογένειες που μας έφεραν ως εδώ» είπε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος είπε πως υπάρχουν για πρώτη φορά οι προϋποθέσεις για να βγει η χώρα από την κρίση νομίζοντας ότι οι Έλληνες δεν βλέπουν τι γίνεται και τι πρόκειται να γίνει όσο παραμένει ο ίδιος πρωθυπουργός.

Ο Τσίπρας συνέχισε το παραλήρημα λέγοντας  πως η Ελλάδα έχει ήδη μπει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και τόνισε πως αναμένεται ανάπτυξη 3% για το 2017, ενώ είπε πως κλείνει τις επόμενες μέρες ο πρώτος κύκλος της αξιολόγησης και θα δοθεί η δόση, «το μεγαλύτερο ποσοστό της οποίας θα διοχετευτεί στην πραγματική οικονομία».

Όσον αφορά το χρέος, επικαλέστηκε τις προβλέψεις του Μοσκοβισί και τόνισε χαρακτηριστικά πως «περιμένουμε ειδήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου».

Δεν εξηγείται αλλιώς δεν ζει στην χώρα που ταλαιπωρεί ο Τσίπρας αλλιώς δεν εξηγείται τόση προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών, εάν το κάνει συνειδητά τότε το έγκλημα είναι κατά εξακολούθηση και είναι πάρα πολύ επικίνδυνος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου