Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Λεουτσάκος και Πετράκος πέταξαν φυλλάδια κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ στην αίθουσα της Βουλής



Οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος και Θανάσης Πετράκος, ευρισκόμενοι στα θεωρεία της Βουλής, πέταξαν φυλλάδια κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ μέσα στην αιθουσα της ολομέλειας.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και οι δύο τέως βουλευτές οδηγήθηκαν εκτός των θεωρείων. Λίγα λεπτά μετά, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης παρενέβη απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα είπε ότι "ζητώ να μην υπάρξει καμία κατηγορία, γιατί αυτοί έπρεπε να κάθονται σε αυτά, τους στείλατε εκεί πάνω για να μην θυμόσαστε αυτά που λέγατε εσείς". 

«Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και ....... την μάνα που σας γέννησε.», έγραφε το σημείωμα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Πετράκος, είχε προαναγγείλει αυτή την κίνηση καθώς τα παραπάνω λόγια τα είχε δημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο Twitter.



Πηγή : tanea.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου