Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Εσένα περιμέναμε να μας το πείς Λεβέντη: Ο Τσίπρας θα προκηρύξει εκλογές μετά τη ΔΕΘ




Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτός νομίζει ότι δίνει είδηση τώρα!!

Εκλογές μετά από τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης βλέπει και ο Βασίλης Λεβέντης όχι γιατί είναι διορατικός απλά βλέπει και αυτός ότι βλέπει όλη η Ελλάδα, ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για την χώρα και την κατάντια της.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων  δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετεκλογικά, αλλά υπό προϋποθέσεις, αλλά δεν μας είπε εάν τον θέλει ο Κυριάκος.

«Ο κ. Τσίπρας γκρεμίζεται δημοσκοπικά και μπορεί να βγει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης», είπε ακόμη ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα έδωσε και συμβουλές στον Τσίπρα γιατί απο ότι φαίνεται το τραπέζι δεν του το έχει κάνει ακόμα λέγοντας «να μην κάνει το λάθος να κάνει αναθεωρητική την επόμενη Βουλή, προκειμένου να μην μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να περάσει την ενισχυμένη στο Σύνταγμα και να πάει το μπόνους από τις 50 στις 80 έδρες».

Ακόμη, πρότεινε να μην ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών, αλλά να συσταθεί το ΕΣΡ με πρόσωπα κοινής αποδοχής και να κάνει το Συμβούλιο τη διαδικασία της αδειοδότησης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου