Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Ο Τσιπρας μας θέλει όλους στο Σύνταγμα να κλαίμε σπαρακτικά από χαρά για τον ανίκανο ηγέτη



Κώστας Βουκελάτος

Η προπαγάνδα λατινικού τύπου της κυβέρνησης έχει φτάσει στα όρια τους Έλληνες που ζουν την απόλυτη καταστροφή της οικονομίας την οποία παρουσιάζουν και τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ενώ ο πρωθυπουργός σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν χαράς πανηγυρίζει για ένα δημοσίευμα οικονομικής εφημερίδας στην προσπάθεια του να θάψει την πραγματικότητα.

Όλοι μας ξέρουμε ότι τα δημοσιεύματα ξένων οικονομικών εφημερίδων όπως των FT έχουν άλλους σκοπούς και σχέδια.

Η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει ύφεση στην ελληνική οικονομία και την επόμενη ημέρα βγαίνουν οι FT με διθυραμβικό δημοσίευμα δήθεν ανάπτυξης, από το οποίο πιάστηκε  ο πρωθυπουργός αγνοώντας επιδεικτικά την πραγματικότητα και άρχισε να προπαγανδίζει και να μας λέει «καταστροφολόγους» πανηγυρίζοντας για τις "επιτυχίες" της καταστροφικής και ανίκανης κυβέρνησης του.

Τώρα σοβαρά τα έχετε χάσει εντελώς εκεί στους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ; Η τα λατινικού τύπου προπαγανδιστικά κόλπα νομίζεται ότι πιάνουν στους Έλληνες και στην Ελλάδα;

Λαμβάνει κανένας σας στα σοβαρά  τα στατιστικά στοιχεία που εκδίδει μια επίσημη Αρχή, αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας γιατί μιλάμε για την  Ελληνική Στατιστική Αρχή, τα στοιχεία της οποίας μιλούν για ύφεση της ελληνικής οικονομία για ολόκληρο το 2016. 

Αντί λοιπόν ο πρωθυπουργός της χώρας έστω και τώρα στα τελευταία της κυβέρνησης του να επιδεικνύει σοβαρότητα και ο ίδιος και να το απαιτεί και από τους συνεργάτες του, αγνοεί  πρώτος τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δίνοντας την εικόνα για ακόμα μία φόρα ότι αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται.

Ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να πιαστεί από ένα κείμενο δημοσιογραφικό μιας βρετανικής οικονομικής εφημερίδας των Financial Times αγνοώντας όμως αυτό που γράφει μέσα στο άρθρο η οικονομική εφημερίδα που λέει η οικονομία συρρικνώθηκε κατά 0,1% σε ετήσια βάση!
Αυτό λέγεται ύφεση κύριε Τσίπρα εάν ξέρετε να διαβάζεται τα οικονομικά στοιχεία αλλά εσείς απλά κρατήσατε τα στοιχεία αυτά που θέλατε και τα οποία δεν φαίνονται σε κανένα  Έλληνα και αγνοήσατε τα στοιχεία  αυτά που φαίνονται και βιώνει ο καθένας μας στην χώρα από την ανικανότητα σας να κυβερνήσετε .

Ζούμε σε καθεστώς υπερφορολόγησης, μείωσης μισθών, συντάξεων , ΕΝΦΙΑ με καπέλο και κατά τον Τσίπρα είμαστε καταστροφολόγοι και δεν ζούμε σε υφεσιακό καθεστώς.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μας δίνει απλόχερα μια καλή ζωή  και ο Τσίπρας θέλει να μαζευόμαστε στο Σύνταγμα να βλέπουμε τον ηγέτη του και να κλαίμε σπαρακτικά από αγάπη όπως γίνεται στην Βόρεια Κορέα αγνοώντας την πραγματικότητα.

Η απόλυτη αλήθεια είναι ότι βουλιάζουμε δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ανάπτυξης, αντίθετα  η ύφεση βαθαίνει και η χώρα παρακμάζει με μια κυβέρνηση η οποία ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν εικονικής ανάπτυξης.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου