Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Η Αμυγδαλέζα που κατέκρινε ο ΣΥΡΙΖΑ ξανά ανοίγει για κέντρο κράτησης


Γιάννης Αθανασίου

Πόσα δεν άκουσε η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χριστοδουλοπούλου η γνωστή του ανοίξαμε και σας περιμένουμε, για το κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας.

Μέχρι Γκούλαγκ το είχαν πει και ότι άλλο Συριζαίικιο τραγικό μπορούσες να ακούσεις από τους δήθεν προοδευτικούς που τα έχουν κάνει και στο μεταναστευτικό όπως τα έχουν κάνει και στην ελληνική οικονομία σαν τα χάλια των ίδιων.

Τώρα βρήκαν όπως νόμιζαν το κόλπο για να αποφύγουν το κράξιμο, όχι πως τους πειράζει τους αναίσθητους είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον, βρήκαν να πουν ότι θα ανοίξουν την Αμυγδαλέζα ως χώρος μόνο «οικειοθελούς κράτησης» λίγων ημερών για όσους από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στις χώρες τους.

Είσαστε γελοίοι το λιγότερο που κράξει ο κόσμος απο τότε που το άκουσε!!!!

Την είδηση μετάδωσε ο Σκάι λέγοντας ότι πρόθεση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι να δημιουργηθεί, στους χώρους της Αμυγδαλέζας, χώρος «οικειοθελούς κράτησης» λίγων ημερών για όσους από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στις χώρες τους.

Η Αμυγδαλέζα ανοίγει!! 
Η Αμυγδαλέζα!! 
Ποιά η Αμυγδαλέζα!!

Είναι η τραγικότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την χώρα! Όσοι έχετε ακόμα την αντοχή μπορείτε να γελάσετε πριν εξοργιστείτε περισσότερο που κατάφεραν και σας έπεισαν με τα τραγικά που λέγανε για να αρέσουν και για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η χώρα με αυτά που έχουν κάνει!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου