Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Κακοποιός που αναζητείτε και πρώην δημοτικός σύμβουλος της Καλλιθέας συνεργοί σε κύκλωμα απατεώνων


Γιάννης Αθανασίου

Υπόθεση που παραπέμπει σε συμμορία με αρχηγό σκληρό κακοποιό υπόδικο και φυγόδικο με 15 χρόνια κάθειρξη και άλλα 5 χρόνια πλημμεληματικές ποινές και ο οποίος αναζητείται διότι έχει διαφύγει στην Ευρώπη απασχολεί την ασφάλεια και την Εισαγγελία για απάτη.

Στην υπόθεση εμπλέκεται σε άμεσο και ουσιαστικό ρόλο ο γιος του πρώην δημοτικού σύμβουλου της Καλλιθέας και ο ίδιος ο δημοτικός σύμβουλος ο οποίος είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος πριν από μερικά χρόνια.

Πριν από ένα μήνα με εντολή του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών και του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Αθηνών χρεώθηκε βάση στοιχείων υπόθεση απάτης σε Εισαγγελέα ποινική δίωξης ώστε να διενεργήσει έρευνα σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου για συγκεκριμένο κύκλωμα το οποίο κρίνεται επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες η Ασφάλεια του Παλαιού Φαλήρου  από τις έρευνες και τις καταθέσεις που πήρε σε συνεργασία με την ασφάλεια της Καλλιθέας ανακάλυψε κύκλωμα συνεργών που συνδέονται σε απάτη με ακίνητο στην Καλλιθέα το 2008 και υπόθαλψη εγκληματία διότι ένα από τα μέλη του κυκλώματος γυναίκα στο φύλλο είχε και έχει  άμεση εμπλοκή σε δήλωση πλαστού θανάτου που αφορά τον  αρχηγό της συμμορίας και ανακαλύφθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών το 2014 σύμφωνα με βεβαίωση της Εισαγγελέως Εφετών.

Η γυναίκα αυτή είχε ουσιαστικό ρόλο στην απάτη του ακινήτου το 2008 και στην φυγή του αρχηγού το 2014 και η οποία αναζητείται από την ασφάλεια από το 2014 και έχει εξαφανιστεί.

Ο αρχηγός της συμμορίας ο οποίος καταζητείται και αναζητείται από το τμήμα αναζητήσεων της ασφάλειας Αθηνών καθώς και από την interpol διότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό από το 2012, είχε φτιάξει συμμορία η οποία ενεργούσε για λογαριασμό του σε απάτη που αφορά ακίνητο στην Καλλιθέα και για την κάλυψη της διαφυγής του στο εξωτερικό, έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απάτες από το 2014 και μέχρι και πρόσφατα 13/7/2016 καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση και πρόστιμο για κατοχή πυρομαχικών.

Πρώτη υπογραφή στην απάτη ο γιος του πρώην δημοτικού συμβούλου της Καλλιθέας και ο ίδιος ο δημοτικός σύμβουλος ως επιτηρητής όπως δηλώνει η ασφάλεια του Παλαιού Φαλήρου η οποία έχει αναλάβει το ανακριτικό έργο.

Οι εντολές από τον αρχηγό κακοποιό ο οποίος δρα ανεξέλεγκτα και χωρίς να έχει συλληφθεί ακόμα διότι βρίσκεται με επιφύλαξη στην Γερμανία όπως μας δήλωσε το τμήμα αναζητήσεων από τις πρώτες πληροφορίες που έχει είναι να συγκαλυφθούν τα πάντα για την δράση της συμμορίας.

Για κατάθεση είχαν κληθεί από την ασφάλεια Παλαιού Φαλήρου και η σύζυγος του φυγόδικου και φυγόποινου αρχηγού η οποία φρόντισε να εξαφανιστεί καθώς και η γυναίκα μέλος της συμμορίας η οποία καταζητείται από το 2014 επειδή δήλωσε τον πλαστό θάνατο του η οποία επίσης δεν προσήλθε.

Η σύζυγος είχε λάβει κλήση για κατάθεση από τον διοικητή της ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου την οποία παρέδωσε η ασφάλεια της Καλλιθέας στο διαμέρισμα που διατηρεί στην Καλλιθέα αλλά αγνόησε την δικαιοσύνη και την αστυνομία και δεν προσήλθε ποτέ να καταθέσει.

Ο γιος του πρώην δημοτικού συμβούλου της Καλλιθέας καθώς και ο ίδιος ο δημοτικός σύμβουλος προσήλθαν στο Τ.Α. Παλαιού Φαλήρου με καθυστέρηση από την ημερομηνία που τους καλούσαν και αρνούμενοι τα πάντα σχετικά με την ανάμιξη τους στην συμμορία του φυγόδικου και φυγόποινου αλλά τα στοιχεία που είχε η ασφάλεια στα χέρια της καθώς και τα έγγραφα μόνο αθώους δεν τους χαρακτήριζαν.

Τα στοιχεία από τις καταθέσεις των εμπλεκομένων μαζί με την αναφορά της ασφάλειας του Παλαιού Φαλήρου παρεδόθησαν στην κυρία Εισαγγελέα ποινική δίωξης και είναι καταπέλτης για όλους τους εμπλεκόμενους και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος καθώς και ο γιος του μαζί με τους υπόλοιπους συνεργούς αντιμετωπίζουν σκληρές ποινικές διώξεις από την εισαγγελία που φτάνουν σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και συμμορία. 

Η έρευνα της ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου μετά από εντολή της Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης ανέδειξαν την απάτη σε βάθος.

Σημειώνεται ότι ο δημοτικός σύμβουλος μέχρι να αποκαλυφθεί η δράση και η συμμετοχή του ίδιου και του γιου του στην συμμορία δεν είχε απασχολήσει ποτέ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου