Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Παππάς εκεί θέλει να ελέγξει την ενημέρωση οπωσδήποτε



Η Ελλάδα είναι διαλυμένη και όχι υπό διάλυση.

Η Ελλάδα με αυτή την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά.

Και ο Νίκος Παππάς έχει έννοια το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να ελέγξει την ενημέρωση μήπως καταφέρει και δεν ακούγονται από τις ειδήσεις οι αλήθειες και τα πραγματικά γεγονότα που διαδραματίζονται στην οικονομία την κοινωνία και την ασφάλεια της χώρας.

Σε λειτουργία καθεστώτος προσπαθεί εάν προλάβει φυσικά να θέσει την ενημέρωση και τα κανάλια ο Νίκος Παππάς και με μηνύματα στο Twitter δηλώνει τη σταθερή προσήλωση της κυβέρνησης και του ιδίου στην διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

αναφέρει:

«Η επιτροπή ενστάσεων θα αποφανθεί πριν το 15αύγουστο για τις τηλεοπτικές άδειες».

«Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι τα ελατήρια βασικών μοχλών που εξαπολύουν επιθέσεις ειναι τα στενά επιχειρηματικά συμφέροντα, όχι η ελευθεροτυπία».

«Συνεχίζουμε με τις τεκμηριωμένες θέσεις μας και με την πρόνοια να αποκατασταθεί η 'χρησικτησία' των τηλεοπτικών αδειών».

«Η κουβέντα για 5η άδεια γίνεται για να θολώσουν τα νερά. Ο διαγωνισμός θα γίνει.»

«Το φάσμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων δεν είναι το ίδιο με το να ανοίγεις κομμωτήριο όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ».

«16 νόμοι έχουν ψηφιστεί για τα κανάλια. 4 από αυτούς προέβλεπαν δημοπρασία η οποία δεν έγινε ποτέ. Αυτή την φορά θα γίνει.»

«Προσπαθούμε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των εξαρτήσεων καναλιών, τραπεζών, πολιτικού συστήματος».

Θα του προτείναμε του Νίκου Παππά να βγεί έξω στον κόσμο εάν τολμάει να τον ρωτήσει κατά πόσο τον ενδιαφέρει αυτή η εμμονή που έχει με τον έλεγχο της ενημέρωσης ο συγκεκριμένος υπουργός και εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι βλέποντας τον να προσπαθεί να κρυφτεί από την οργή του κόσμου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου