Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ξεχάστε το κυνήγι μαγισσών , ήρθαν τα Pokemon!




Της Νάντιας Γρινιεζάκη.

Η νέα παγκόσμια τρέλα που χτύπησε και τη χώρα μας φέρει το όνομα PokemonGo και προκαλεί φρενίτιδά σε μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά που βγαίνουν απρόσεκτα στους δρόμους για κυνήγι Pokemon.

Το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας (AugmentedReality) για smartphones , με διάρκεια ζωής  ούτε μιας εβδομάδας, κοντεύει να κλείσει σπίτια για τα καλά! Τα περιστατικά ατυχημάτων από ανθρώπους που κυνηγούν τη λεία τους, μόλις ξεκίνησαν! Πολλοί είναι εκείνοι που ήδη στην Αμερική και όχι μόνο σταματούν απότομα το αυτοκίνητό σας σε κάποιο κεντρικό δρόμο με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό χάος ή ακόμη και καραμπόλες. Επίσης ήδη έχουν σημειωθεί τραυματισμοί πεζών οι οποίοι αψηφούν τον κίνδυνο και τρέχουν σαν δαιμονισμένοι στους δρόμους για να πάρουν το bonusτους! 

Φανταστείτε τι θα συμβεί αν αρχίσουν και οι μικρότερες ηλικίες να εξασκούνται σε αυτό το παιχνίδι!!! Ήδη αρκετοί στη χώρα μας κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα με τις επιδόσεις τους και τα σημεία που έχουν «φωλιές» τα Pokemon. Καλύτερα ας ανακαλυφθεί μία εφαρμογή με κρυμμένα λεφτά, σίγουρα θα ήταν πιο χρήσιμη!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου