Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Χωρίς να ξέρουν τι κάνουν παραχωρούν τα Ολυμπιακά ακίνητα στο Υπ. Δικαιοσύνης



Μέσα στις δεκάδες τροπολογίες που πέρασαν νύχτα το διήμερο στην βουλή πέρασε και μία η οποία είναι ανεκδιήγητη, χωρίς καμία λογική από μερικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τους οποίους μόνο ένας είναι βουλευτής της Β΄Αθηνών.

Αυτό σημαίνει ότι κανένας από αυτούς που υπέγραψαν δεν γνωρίζει την περιοχή, έτσι λοιπόν η κυβέρνηση με μια αιφνιδιαστική κίνηση και χωρίς καμιά συνεννόηση με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προχώρησε στην παραχώρηση ενός κρίσιμου τμήματος της κτιριακής υποδομής της παραλιακής μας ζώνης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η αντίδραση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου ήταν άμεση καταγγέλοντας μέσα από το site του δήμου και στα ΜΜΕ τις ενέργειες των βουλευτών της κυβέρνησης :

Η παραχώρηση αυτή, είναι μια  ευθεία επίθεση στη μακροχρόνια  προσπάθεια για την ανάπλαση της παραλιακής μας ζώνης.

Υπονομεύει κάθε σχέδιο ανάπτυξης, υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θέτει ένα μεγάλο εμπόδιο στην ανάπτυξη του λεκανοπεδίου.

Καλούμε άμεσα την κυβέρνηση να πάρει πίσω την τροπολογία και κάνουμε ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκαλούμε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 19:00΄, καλώντας όλους τους δημότες μας να δηλώσουν το παρόν, με εισήγηση του Δημάρχου για κλιμάκωση κινητοποιήσεων.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας  Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε τα εξής:

«Πρόκειται για μια κίνηση πραξικοπηματικού χαρακτήρα, που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής και δυναμιτίζει τα σχέδια ανάπλασης της παραλίας και γενικότερα της ανάπτυξης του λεκανοπεδίου.
Καλούμε όλους τους πολίτες και τους φορείς  σε αγωνιστική συστράτευση.
Είμαστε όλοι μαζί απέναντι σε μια ενέργεια πέρα και έξω από κάθε λογική».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου