Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Προπηλάκισαν τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι φωνάζοντας «Προδότη»



Δεν μπορούν πλέον να κυκλοφορήσουν ελεύθερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και όπου τους δουν τους προπηλακίζουν.

Πριν δύο χρόνια προπηλάκιζαν οι ίδιοι και υποκινούσαν σε προπηλακισμούς βουλευτών και στελεχών άλλων κομμάτων δήθεν αγανακτισμένοι αλλά τώρα καταλαβαίνουν τι σημαίνει αλήθεια αγανακτισμένος που δεν είναι υποκινούμενος και το καταλαβαίνουν καλά.

Διαβάζουμε στο cretalive.gr

Ένταση επικράτησε, το βράδυ της Δευτέρας, στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας για το "καυτό" θέμα του νοσοκομείου της πόλης και της διαρκούς υποβάθμισής του.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, που διεκόπη αρκετές φορές, το "παρών" έδωσαν πολίτες που ζητούν επιτακτικά την πρόσληψη του απαραίτητου ιατρικού προσωπικού καθώς κινδυνεύει, όπως υποστηρίζουν η υγεία τόσο η δική τους όσο, και κυρίως, των παιδιών τους.

Μάλιστα, όταν στη συνεδρίαση εμφανίστηκε ο Γραμματέας της ΝΕ Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ. Δ. Γιαννίδης, η ένταση αναζωπυρώθηκε.

Σε ανακοίνωσή του, ο Λασιθιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Θραψανιώτης, που δεν μπόρεσε να είναι παρών, τονίζει:

"Οι  υπηρεσίες παροχής υγείας στους κατοίκους του  νομού  Λασιθίου, και κατ’ επέκταση και στην Ιεράπετρα, δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών.

Και εδώ είναι το ζητούμενο πώς στις δημοσιονομικές συνθήκες που επικρατούν θα ιεραρχήσουμε τις ανάγκες, θα θέσουμε προτεραιότητες και θα διεκδικήσουμε λύσεις. 

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της δημόσιας δωρεάν παροχής υγείας συνολικά στο νομό, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα. 

Μακριά από εμένα η πρόθεση ότι σκοπεύω να κλείσω το νοσοκομείο της Ιεράπετρας. 

Δεν είναι  καν στην σκέψη μου αλλά ούτε και στην πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. Εξάλλου δεν έχω τέτοιες δυνατότητες!"



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου