Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Μήνυση Κουμουτσάκου εναντίον της Γεροβασίλη - Απάντηση Γεροβασίλη



«Το λόγο έχει η δικαιοσύνη. Καμία ανοχή κανένας συμβιβασμός στη δολιότητα και το ψέμα», όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

Την κατάθεση μήνυσης κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Κατέθεσα μήνυση εναντίον της κας Γεροβασίλη για τη σπίλωση του ονόματός μου» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Το λόγο έχει η δικαιοσύνη. Καμία ανοχή κανένας συμβιβασμός στη δολιότητα και το ψέμα», όπως τόνισε. 

Αφορμή τα όσα έχει δηλώσει η κυβερνητική εκπρόσωπος σχετικά με μαγνητοφωνημένες συνομιλίες του κ. Κουμουτσάκου με κατηγορούμενο, για υπόθεση εκβίασης. 

Πριν από λίγο η κα Γεροβασίλη είπε ότι η λέξη υιοθέτηση δεν ανταποκρίνεται ούτε στα όσα δήλωσε η ίδια ούτε στα όσα ανέφερε η κυβερνητική ανακοίνωση. Ένα μήνα τώρα υπάρχουν δημοσιεύματα για έμμισθη σχέση της ΝΔ και των εμπλεκομένων στην υπόθεση των εκβιασμών και γι αυτά ζήτησε από τη ΝΔ να απαντήσει επί της ουσίας. 

Αντ΄ αυτού, πρόσθεσε, ήρθαν μηνύσεις και αγωγές δηλαδή πολλή σκόνη και φασαρία. Δεν μπορεί, είπε, να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. 

Η κα Γεροβασίλη χαρακτήρισε εξαιρετικά ενδιαφέρον, που δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα, σημερινό δημοσίευμα φιλοκυβερνητικής εφημερίδας ότι τα ήταν του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου το γνωστό ποσό στη λίστα Λαγκάρντ και όχι του πελάτη του. 

Για την αποψινή συζήτηση στη Βουλή είπε ότι γίνεται για να αποκαλυφθεί ποιοί είναι αυτοί που φοβούνται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και ποιοί μεθόδευσαν ή μεθοδεύουν τη συγκάλυψη ορισμένων υποθέσεων. Ελπίζω, είπε, η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα η ΝΔ ότι θα έχει ανάλογη στάση.

Η αποψινή συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 7 με ομιλία του πρωθυπουργού.



Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου