Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Σοκ! Έμαθε ότι είναι παιδόφιλος - Έστελνε γυμνές φωτογραφίες της 7χρονης κόρης τους


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μιας μητέρας που ανακάλυψε ότι είχε κάνει οικογένεια με έναν παιδόφιλο. Ανακάλυψε ότι ο άντρας της έστελνε γυμνές φωτογραφίες της 7χρονης κόρης τους σε άλλους παιδόφιλους στο διαδίκτυο και σε αντάλλαγμα έπαιρνε άσεμνες φωτογραφίες άλλων παιδιών.

Η 41χρονη Paula Michaels (όχι το πραγματικό της όνομα) είδε τη ζωή της να καταρρέει, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον σύζυγό της Craig και να αποκτά πρόσβαση στις άσεμνες φωτογραφίες παιδιών. Η μητέρα ανακάλυψε το αποκρουστικό μυστικό τον Φεβρουάριο του 2014, όταν της τηλεφώνησαν από την αστυνομία ενημερώνοντάς την για τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί της εξήγησαν πως είχαν κάνει έφοδο στο σπίτι τους νωρίτερα και τον είχαν συλλάβει με την κατηγορία λήψης άσεμνων φωτογραφιών με παιδιά. "Στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που μου έλεγαν. Ένιωσα το αίμα μου να παγώνει". Το κύριο μέλημά της ήταν η 7χρονη κόρη της Olivia και κατά πόσο είχε υποφέρει στα χέρια του.

"Μου είπαν ότι ειδικοί αξιωματούχοι της μιλούσαν εκείνη την ημέρα στο σχολείο. Της έκαναν ερωτήσεις σχετικά με την οικογένεια. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανένα σημάδι πως ο Craig της είχε φερθεί ανάρμοστα. Ήταν ασφαλή. Και όμως ο άντρας μου κοίταζε αηδιαστικές φωτογραφίες στο σπίτι μας. Είχα σοκαριστεί. Είχα ξεκινήσει οικογένεια με έναν παιδόφιλο. Πώς μπορούσα να μην το ξέρω;".

Αφού έστειλε την κορούλα της στους παππούδες της, της είπε ψέμματα πως ο πατέρας της θα έφευγε για λίγο καιρό. Αργότερα θα μάθαινε ακόμα πιο σοκαριστικές αλήθειες. Ο άντρας της έστελνε γυμνές φωτογραφίες της κορούλας τους σε άλλους παιδόφιλους. "Η σκέψη ότι χρησιμοποιούσε φωτογραφίες της κόρης μας  γύρισε το στομάχι. Πώς μπορούσε να εκμεταλλευτεί την κόρη μας με αυτόν τον τρόπο; Η σκέψη για τα τρομακτικά εγκλήματα ήταν αφόρητη. Όλες αυτές τις φορές που σκεφτόμουν ότι ο Craig ήταν αφοσιωμένος μπαμπάς ήταν επειδή ήθελε να εκπληρώσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του".

Έβγαζε φωτογραφία την κορούλα της ενώ την έκανε μπάνιο τους τελευταίους 18 μήνες, χωρίς να το καταλαβαίνει η Olivia. Είχε διαγράψει τις φωτογραφίες από το κινητό του αλλά οι αρχές κατάφεραν να τις ανακτήσουν. Ο Craig παραδέχτηκε τα εγκλήματά του και φυλακίστηκε για 13 μήνες τον περασμένο Νοέμβριο. "Σηματοδότησε μια νέα ζωή για την Olivia και εμένα χωρίς τον Craig. Πήρα διαζύγιο και μετακόμισα από την περιοχή. Πλέον προσπαθώ να τερματίσω τα νόμιμα δικαιώματά του ως πατέρα. Έχασε το δικαίωμα να είναι μπαμπάς της από τη στιγμή που έβγαλε αυτές τις φωτογραφίες και πήρε την αθωότητά της".



Πηγή : Dailymail, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου