Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Περίεργη υπόθεση διαπλοκής με ανακριτή και επιχειρηματία;


Γιάννης Αθανασίου

Μία περίεργη υπόθεση εξελίσσετε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων μεταξύ ανακριτή, θύματος και κατηγορούμενου επιχειρηματία γρήγορου φαγητού.

Η υπόθεση ομολογημένη για ευθύνες του επιχειρηματία και των στελεχών του και όχι απλές ευθύνες αλλά αποδεδειγμένη απάτη και υπεξαίρεση η οποία οδήγησε σε παράνομο πλουτισμό.

Η αποδείξεις οδηγούσαν μέσα από την ανάκριση σε αναμφισβήτητη εμπλοκή του επιχειρηματία και δύο στελεχών του με έγγραφες ομολογίες συνεργού τους και αστυνομικών σε υπόθεση υπεξαίρεσης και απάτης σε βάρος συνεργάτη τους που τον ζημίωσε με 250.000€ και πάνω.

Μάλιστα στην δικογραφία υπήρχαν φωτογραφίες με κούτες οι οποίες περιείχαν τα κλεμμένα έγγραφα που ζημίωσαν το θύμα με πάνω από 250.000 ευρώ τα οποία υπέδειξε ο ανακριτής σε συνεργό του επιχειρηματία και τις αναγνώρισε ως το μέσο που έγινε η κλοπή. 

Το ανησυχητικό είναι ότι ο ανακριτής, χωρίς να κοιτάζει στα μάτια τον δικηγόρο του θύματος και το ίδιο το θύμα και μετά από τα αλλεπάλληλα σημειώματα  του θύματος για να ξεκινήσει επιτέλους η ανάκριση η οποία είχε βαλτώσει από το 2009 που βρισκόταν στο ανακριτικό γραφείο, τους κάλεσε να υπογράψουν το πέρας της ανάκρισης και τους είπε ότι ναι μεν έχουν δίκιο ότι ο επιχειρηματίας και τα στελέχη του, τον έκλεψαν όπως ομολόγησε ο άλλωστε ο συνεργός του και κατέθεσε και η αστυνομία αλλά είναι πλημμέλημα η υπεξαγωγή εγγράφων!! 

Σε σχολιασμό του θύματος με την απλή νομική λογική ότι η αποδεδειγμένη απάτη οδήγησε στην υπεξαίρεση εγγράφων και το αποτέλεσμα ήταν η ζημία πάνω από 250.000€ η οποία οδήγησε σε παράνομο περιουσιακό όφελος από την πλευρά του επιχειρηματία ο ανακριτής έκανε και καλά  ότι δεν ακούει και προσπάθησε να πετάξει την δικογραφία στην κρίση του κύριου εισαγγελέα για να εξυπηρετήσει ίσως τον επιχειρηματία; 

Ομολογία ότι τα έγγραφα εταιρίας έχουν κλαπεί από τον επιχειρηματία και τους ανθρώπους του η οποία οδήγησε σε κακούργημα που ζημίωσε το θύμα πάνω από 250.000€ και δεν τρέχει τίποτα για την δικαιοσύνη;

Ο Ανακριτής ψυχρός μόλις άκουσε το θύμα να του αναφέρει δικαιολογημένα ότι θα του κάνει αγωγή κακοδικίας έτσι και προσπαθήσει να καλύψει την αποδεδειγμένη απάτη και υπεξαίρεση πράξη του επιχειρηματία σε βαθμό κακουργήματος, είπε απλά προσυπογράφω την αγωγή σας!!!! 

Αυτό δείχνει ότι θα με καλύψουν οι συνάδελφοι; 

Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει εγώ βγάζω την υποχρέωση; 

Έτσι το είδα έτσι το κρίνω και κόψε τον λαιμό σου;

Πολλά ερωτηματικά που ζητούν απάντηση!!

Θα δείξει στην συνέχεια.

Το θύμα έχει αναθέσει την υπόθεση σε σοβαρούς ποινικολόγους και περιμένει να δει την κρίση του εισαγγελέα μήπως και ακολουθήσει το δεν είδα τίποτα δεν άκουσα τίποτα του ανακριτή που θεωρείται απίθανο να εκτεθεί για κάτι τόσο αληθοφανές και ομολογημένο, ώστε να προβεί το θύμα σε ανάκληση της απόφασης σε ανώτερο δικαστήριο αναφέροντας τα στοιχεία που έχει στην διάθεση του!!

Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο εκτός και εάν υπάρχει θέμα ικανότητας αντίληψης ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου