Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Αιχμές από τον Σκοπιανό Νικολά Ποπόσκι που καταντήσαμε!





Γιάννης Αθανασίου 

Τα σπάνια πουλιά ήταν δυσεύρετα παλαιότερα, αλλά με τον Τσίπρα κάθε σπάνιο πουλί του εξωτερικού η του εσωτερικού πετάγεται και κάνει την εμφάνιση του αφήνοντας ξερούς τους άμοιρους Έλληνες πολίτες.

Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι και ο Τσίπρας δεν κάνει άλλη δουλειά με την ανικανότητα του να διαχειριστεί τόσο σοβαρά προβλήματα δίνοντας θάρρος στους τίποτα που ήθελαν και θέλουν να γίνουν κάτι να έχουν ρόλο.

«Περισσότεροι μετανάστες σε παραγκουπόλεις στη συνοριακή γραμμή ενθαρρύνουν μόνο το λαθρεμπόριο» είπε και άφησε αιχμές σε βάρος της Ελλάδας ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Ποπόσκι, μετά τη μαζική διέλευση εκατοντάδων προσφύγων από τον καταυλισμό της Ειδομένης στη γειτονική χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Άρχισε τις αναρτήσεις στο Twitter ο Ν. Πόποσκικαι και έκανε λόγο για «μαζική και οργανωμένη» προσπάθεια ενθάρρυνσης προσφύγων και μεταναστών να περάσουν στο έδαφος της ΠΓΔΜ από την Αθήνα, μέσα από «παράνομα περάσματα».  Υποστήριξε πως η παρουσία περισσότερων μεταναστών και προσφύγων σε καταυλισμούς στα σύνορα ενθαρρύνει την παράνομη μετανάστευση και χειροτερεύει τη μεταχείριση των ανθρώπων, τονίζοντας παράλληλα ότι μόνο μια ενωμένη και ανθρωπιστική απάντηση από την Ε.Ε. θα δώσει τη λύση έτσι ώστε η παράνομη μετανάστευση να μην καταστεί καθημερινότητα.

Ο κ. Πόποσκι έγραψε στο twitter: «Μαζική και οργανωμένη μετακίνηση ομάδων μεταναστών να μπούν στην "Μακεδονία" μέσω παράνομων διελεύσεων». Και συνεχίζει: «Η συνέπεια είναι σαφής: ενθάρρυνση για χρήση παράνομων συνοριακών διαβάσεων με προορισμό τη Γερμανία και αλλού».

Στήν Μακεδονία!!! Που στην Μακεδονία!! Δώσε θάρρος στον χωριάτη που λέγαμε προηγουμένως κύριε Τσίπρα που κοντεύεις κύριε Τσίπρα εάν δεν το έχεις κάνει να διαλύσεις τα πάντα.

«Περισσότεροι μετανάστες σε παραγκουπόλεις στη συνοριακή γραμμή ενθαρρύνουν μόνο το λαθρεμπόριο και επιδεινώνουν την ανθρώπινη μεταχείριση», γράφει ο Σκοπιανός υπουργός και λέει ακόμα : «Μόνο μια ενιαία και ανθρώπινη απάντηση της ΕΕ μπορεί να αποτρέψει το λαθρεμπόριο των μεταναστών να γίνει καθημερινή ρουτίνα για κάθε χώρα στη Διαδρομή».

Αυτά τα να προσθέσετε στα όσα έχει κάνει αυτό τον ενάμιση χρόνο ο Τσίπρας και συνεχίστε να τον έχετε ακόμα στην κυβέρνηση μαζί με τους ΑΝΕΛ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου