Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Σοκαριστική μεταφορά κοκαϊνης στο στήθος 24χρονης



Στα εμφυτεύματα στήθους μιας 24χρονης γυναίκας από την Κολομβία που συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είχαν τοποθετήσει ένα κιλό κοκαϊνης.

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη οδήγησε η σύλληψη μιας 24χρονης γυναίκας από την Κολομβία στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για μεταφορά ναρκωτικών. 

Η κοπέλα είχε υποστεί μια βιαστική και «ερασιτεχνική» εγχείρηση στο στήθος και στα εμφυτεύματα της ,το άθλιο κύκλωμα είχε κρύψει 1 κιλό κοκαϊνης. 

Οι αξιωματούχοι των τελωνειακών Αρχών σοκαρίστηκαν από το πόσο ερασιτεχνικά έγινε η επέμβαση στη νεαρή γυναίκα. 

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησαν τις νωπές ουλές κάτω από το στήθος της γυναίκας κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου στον οποίο την υπέβαλαν, την 24η Φεβρουαρίου, ενώ εκείνη παραπονιόταν ότι υπέφερε από οξείς πόνους. 

Η γυναίκα παραδέχθηκε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά, τα οποία είχαν τοποθετήσει στο κορμί της με βιαστική επέμβαση. 

Η 24χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τα εμφυτεύματα, βάρους 500 γραμμαρίων το καθένα. 


Η αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται στα 200.000 ευρώ και τελικός προορισμός τους ήταν η Ισπανία, δήλωσε ένας εκπρόσωπος Τύπου των τελωνειακών Αρχών. 

«Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση στη Γερμανία στην οποία ναρκωτικά εισάγονται κατ' αυτόν τον τρόπο» επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου Χανς-Γιούργκεν Σμιτ. 



Πηγή: Thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου