Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κλείνουν τα σύνορα και η Τασία πέρα βρέχει κάνει την αντιπρόεδρο της Βουλής χωρίς να έχει απολογηθεί



Διαβάσαμε στο newsit.gr

Και ο πρώτος καυγάς στην συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες, εγένετο! Και ήταν ανάμεσα στην προεδρεύουσα της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ζήτησε τον λόγο ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς. Τότε εξανέστη ο Ανδρέας Λοβέρδος και άρχισε να φωνάζει ότι δεν τηρείται ο κανονισμός της Βουλής. Ο κ. Παππάς είπε τότε να δοθεί ο λόγος στον κ. Λοβέρδο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πήρε τον λόγο και συνέχισε να φωνάζει. Τότε, η κα Χριστοδουλοπούλου τον αποκάλεσε προβληματικό και παράνομο. Ο κ. Λοβέρδος εξακολουθούσε να ζητάει για 5 λεπτά τον λόγο και τότε η κα Χριστοδουλοπούλου του είπε: «Ο τσαμπουκάς θα περάσει εδώ;» του είπε η κα Χριστοδουλοπούλου και αναρωτήθηκε αν είναι τώρα η ώρα των δελτίων ειδήσεων. (κανείς δεν της έχει πει ότι έχει στάση εργασίας η ΕΣΗΕΑ;)

- "Θα μου δώσετε πέντε λεπτά όπως δώσατε στους υπόλοιπους" επέμενε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

- "Όχι θα σας δώσω δύο λεπτά" απαντούσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τον διάλογο να συνεχίζεται για αρκετά λεπτά και τον κ. Λοβέρδο να της λέει:

"Χρόνο θα έχουμε. Κι αν δεν μας τον δώσετε εσείς θα τον πάρουμε μόνοι μας" για να πάρει την απάντηση: "Τις απειλές εκεί που περνάνε, όχι στο Κοινοβούλιο. Δεν ξέρω από που πήρατε αυτό το θάρρος"...


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου