Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Γίνεται συνεργός στο έγκλημα όποιος περιμένει να πέσει η κυβέρνηση σαν ώριμο φρούτο αντί να ζητάει εκλογές




Κώστας Βουκελάτος

Ίσως να διανύουμε και τις τελευταίες ημέρες που μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα χωρίς λογοκρισιά με τον φόβο να καταλήξουμε στην φυλακή όπως γίνεται στην γείτονα χώρα του καθεστώτος Ερντογάν.

Τα χειρότερα λόγια και στην σκληρότερη κριτική για τον Τσίπρα και την κυβέρνηση του τα ακούω τον τελευταίο μήνα από τους συντρόφους του και τους πρώην δηλωμένους φανατικούς Συριζαίους.

Ο Τσίπρας προσπαθώντας να γαντζωθεί στην εξουσία κάνει ότι μπορεί και αντιδρά σπασμωδικά κάνοντας μεγαλύτερη ζημιά στην κοινωνία και την χώρα.

Η κυβέρνηση καθημερινά παρασύρει όλους μας στον γκρεμό και με τις δηλώσεις τις δείχνει ότι μάλλον δεν καταλαβαίνει η αδιαφορεί απλά για την ζημιά που προκαλεί σε μια χώρα με ιστορία την οποία ξεφτιλίζει διεθνώς. 

Διακρίνω μια απάθεια για το ενδεχόμενο κλείσιμο των συνόρων λες και δεν θα συμβεί τίποτα όπως δεν συνέβη και το καλοκαίρι με το κλείσιμο των τραπεζών. Δεν ιδρώνει κανενός το αυτί λες και είναι σχέδιο να απομονωθεί η χώρα για να εδραιωθεί το καθεστώς Τσίπρα στην χώρα.

Από τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης φαίνεται ότι μας προετοιμάζουν για το γεγονός να κλείσουν τα σύνορα.

Ο κ. Μουζάλας μίλησε ανοιχτά για την περίπτωση να ενεργοποιηθεί η ειδική παράγραφος της συνθήκης Σένγκεν που προβλέπει το κλείσιμο των συνόρων για τον πληρέστερο έλεγχο, καταγραφή και αναχαίτιση επί της ουσίας του προσφυγικού κύματος προς την Ευρώπη και αυτό σημαίνει ότι θα φάμε πακέτο χιλιάδες εκατοντάδες λαθρομετανάστες εγκλωβισμένους στα σύνορα μας και άντε να τους ζήσουμε εδώ που δεν μπορούμε να ζήσουμε καλά, καλά εμείς.

Ακούσαμε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Δραγασάκη "Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα κλείσιμο των συνόρων", τόσο απλά χωρίς ντροπή λες και μιλάνε για τον πόρτα του σπιτιού τους και όχι μιας πρώην περήφανης χώρας που δυστυχώς ηγούνται, δεν ξέρω για πόσο ακόμα αλλά θα έχουν κάνει μεγάλη ζημιά πριν φύγουν.

Άλλωστε για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα δεν φταίνε αυτοί αλλά οι ξένοι, η αντιπολίτευση και η διαπλοκή, η ανικανότητα τους δεν εμφανίζεται πουθενά αλλά το θέμα δεν είναι τι λένε αυτοί αλλά τι καταλαβαίνει ο κόσμος και ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και είναι έτοιμος να τους αρχίσει στις κλωτσιές.

Τι είπε εχθές ο λαοπλάνος πρωθυπουργός που και από μπετόν και ατσάλι να ήταν θα λύγιζε με τα ψέματα που έχει πει "Για όλα ευθύνονται τα συμφέροντα και η διαπλοκή" τόσο απλά χωρίς ίχνος ντροπής.

Και ξέρετε γιατί γίνεται πόλεμος στην κυβέρνηση για να καμφθεί η αντίσταση της και να αναθεωρήσει στο θέμα των αδειών, αυτό προσπαθούν να περάσουν τα φτωχά μυαλά τους!!!

Εάν είναι δυνατόν, επιχείρημα που βρήκε να περάσει εκτός φυσικά από την ακροδεξιά που βρίσκεται όπως λένε πίσω από τις κινητοποιήσεις όλων των επαγγελματιών της χώρας και όχι απλά ο ταλαιπωρημένος και αηδιασμένος με την κυβέρνηση λαός, απλά φάτε και άλλο σανό φταίνε οι καναλάρχες!!

Δεν υπάρχει ντροπή, δεν καταλαβαίνουν τι λένε και όσο τους αφήνει η αντιπολίτευση στο σύνολο της να κάνουν και να λένε ότι θέλουν τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα γιατί αυτό το φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς που τα κάνουμε σκατά, πρέπει να τελειώσει, αυτή η κυβέρνηση πρέπει να τελειώνει η εκλογές κρίνονται επιτακτικές δεν θα προχωρήσει αλλιώς η χώρα. 

Αυτό το δεν πρέπει να γίνουν εκλογές και είναι καταστροφικές για την χώρα πρέπει αν σταματήσει κύριοι της αντιπολίτευσης γιατί όταν το λέτε αυτό δεν θέλετε το καλό της χώρας αλλά το πώς θα παραμείνετε στην έδρα σας στην βουλή. Η χώρα όχι μόνο χρειάζεται άμεσα εκλογές αλλά επιβάλλεται είναι αναγκαίο πρέπει να γίνει δεν πάει άλλο καλός να έρθουν λοιπόν οι εκλογές για το καλό μας.

Η αντιπολίτευση πρέπει να τις επιδιώκει και όχι να λέει ότι θα γίνει ζημιά στην χώρα!!

Τώρα τι γίνεται; Όσο παραμένει αυτή η καταστροφική κυβέρνηση στο τιμόνι της χώρας θα πάει καλά η χώρα; Η έχει κάποιος την οποιαδήποτε ελπίδα ότι αυτή η κυβέρνηση θα πάει ποτέ την χώρα προς το καλύτερο;

Όποιος περιμένει να πέσει η κυβέρνηση σαν ώριμο φρούτο, του λέμε ότι το φρούτο έχει πέσει και έχει σαπίσει και έχει γίνει ένα με το χώμα, δεν αντέχει άλλο η χώρα έκλεισαν τις τράπεζες, κλείνουν και την χώρα και θα γίνουμε η Βόρεια Κορέα της Ευρώπης με ολέθριες συνέπειες για όλους μας.

Η αντιπολίτευση φέρει την βαρύτατη ευθύνη για το μέλλον μας.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου