Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

προσβλέποντας στην πολιτική τους επιβίωση οι ΑΝΕΛ δηλώνουν : Είμαστε οι μόνοι συνεχιστές του Κωνσταντίνου Καραμανλή



Πως υποδέχτηκε την εκλογή Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ το κόμμα του Πάνου Καμμένου

Σφήνα στα εσωτερικά της ΝΔ επιχειρούν να μπουν οι ΑΝΕΛ προσβλέποντας στην πολιτική τους επιβίωση μέσω της διείσδυσης σε ακροατήριο που έχει αναφορά στον καραμανλισμό και δεν θα δουν με καλό μάτι την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση της εκπροσώπου του κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ της Μαρίνας Χρυσοβελώνη η οποία έκανε λόγο για «παιχνίδια της μοίρας» σημειώνοντας ότι «ο κ. Σαμαράς που έριξε την κυβέρνηση Κων. Μητσοτάκη βοήθησε τον γιο του να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ενεργό συμμετοχή βέβαια σ’ αυτό είχαν και οι σκληροπυρηνικοί ψηφοφόροι του σημιτικού μπλοκ που είναι προφανές ότι βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά στοιχεία όπως ο Αδ. Γεωργιάδης, δηλαδή με τους υβριστές του Κ. Καραμανλή».

Μάλιστα δίνοντας μια πρόγευση και από την γραμμή που πιθανόν να υιοθετηθεί συνολικά από την κυβέρνηση έναντι της ΝΔ μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματος, η κ. Χρυσοβελώνη υποστηρίζει ότι «η Νέα Δημοκρατία θα γίνει πλέον ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα που θα εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ολιγαρχίας, χάνοντας κάθε λαϊκό έρεισμα».
Στο πλαίσιο αυτό οι ΑΝΕΛ εκτιμούν ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ «διχάστηκαν», ότι «συγκρούονται δύο τάσεις» στο εσωτερικό της ΝΔ και οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται ως το κόμμα που αποτελεί «το μόνο συνεχιστή της πορείας που χάραξε και εφάρμοσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».



Θοδωρής Λαπαναΐτης
Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου