Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποδεικνύει με τις αναρτήσεις της ότι δεν είναι οποιαδήποτε πολιτικός


Κώστας Βουκελάτος

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για την οικογένεια Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ αλλά κανένας δεν κατάλαβε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι οποιαδήποτε πολιτικός.

Οι δήθεν διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ Ντόρας και  Κυριάκου δεν υπήρξαν ποτέ γιατί είναι ο αδελφός της την σέβεται την εκτιμά και η πολιτική της εμπειρία της είναι σχολείο για τον ίδιο, είναι μαζί, ενωμένοι, σε έναν κοινό και δύσκολο αγώνα.

Το μήνυμα της  στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ντόρα Μπακογιάννη συνεχάρη τον αδελφό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και την ανάδειξή του ως νέου προέδρου του κόμματος και παράλληλα δεν ξέχασε να αναφερθεί και τον Βαγγέλη Μειμαράκη γιατί μην ξεχνάμε ότι και ο Βαγγέλης Μητσοτακικός είναι και ήταν,.

Σήμερα Δευτέρα ολοκλήρωσε την χαρά της με μια άκρως συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook, στην οποία απεικονίζεται η μητέρα της, Μαρίκα που έφυγε από τη ζωή το 2012, να βρίσκεται στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λέγοντας : «Σήμερα μας λείπεις ακόμα πιο πολύ...».



'Όλα τα άλλα που γράφονται είναι απλά για να γραφτούν και να προκαλέσουν.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου