Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα εκφράσει την κοινή λογική απέναντι στο λαϊκισμό



Τελετή παράδοσης-παραλαβής στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού. Πανηγυρικό κλίμα μετά τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μήνυμα ανανέωσης από τον νέο πρόεδρο του κόμματος. Ά. Γεωργιάδης: "Θα πανηγυρίσουμε όταν η κυβέρνησή μας με Κυριάκο, μειώσει την ανεργία"

Την εκτίμηση ότι η ΝΔ έχει βαθιές ρίζες στην Ελληνική κοινωνία και σύντομα θα εκφράσει τους πολίτες της κοινής λογικής απέναντι στο λαϊκισμό εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διαδικασία παράδοσης παραλλαβής.

“Οι πολίτες ψήφισαν για δημιουργική ανανέωση και ζητουν από τη ΝΔ να ανακαλύψει  βασικές αξιες που υπηρέτησε απεναντι στο λαϊκισμο” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι “χρέος μου είναι να εξασφαλίσω την ενότητα και να πετύχω δημιουργική διεύρυνση. Με τη στήριξη όλης της ΚΟ θα πετύχουμε το στοχο μας γιατι ειναι συλλογικός στόχος”, ενώ ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους στο κόμμα το Γιάννη Πλακιωτάκη και το Γιάννη Τραγάκη που τον υποδέχτηκαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού. “Κλείνει ένας δύσκολος κύκλος στο  κομμα αλλα το 2016 θα ειναι πολυ καλή χρονια για τη ΝΔ” είπε μεταξύ άλλων.

“Θέλω να δηλώσω εξαρχής οτι θα συνεργαστώ στενά μαζί σου. Κανείς δεν περισσεύει συντεταγμένα ολοι θα προχωρήσουμε. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και συντομα πρωθυπουργος” είπε ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Πλακιωτάκης.

Στη Συγγρού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκαν οι βουλευτές Άδωνις Γεωργιάδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Λευτέρης Αυγενάκης, Σίμος Κεδίκογλου και Κώστας Γκιουλέκας.

«Σήμερα είναι ημέρα χαράς αλλά όχι πανηγυρισμών» δήλωσε προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θα πανηγυρίσουμε όταν η κυβέρνησή μας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο, μειώσει την ανεργία και αρχίσουν να έρχονται πίσω στην Ελλάδα τα παιδιά μας, που λογω κρίσης έφυγαν στο εξωτερικό» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.


Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου