Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Ν.Γεωργιάδης: Σταματώ άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη ΝΔΓια πόλεμο λάσπης και πολιτικές σκοπιμότητες κάνει λόγο ο Νίκος Γεωργιάδης, σχετικά με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης στο ζήτημα που προέκυψε. Ο ίδιος δηλώνει σταματά άμεσα να παρέχει τις υπηρεσίες του στη Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής του κόμματος είναι συνεργάτης του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση της Δικαιοσύνης μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και δημοσίευμα του περιοδικού «Hot Doc» σχετικά με υπόθεση παιδεραστίας στην οποία φέρεται να ενεπλάκη ο κ. Γεωργιάδης.

Ο δημοσιογράφος, τόσο με μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε στην εισαγγελία όσο και με το υπό διερεύνηση δημοσίευμα του περιοδικού, ισχυρίζεται πως ο κ. Γεωργιάδης συνελήφθη στη Μολδαβία για υπόθεση παιδεραστίας και αφέθηκε ελεύθερος επιδεικνύοντας διπλωματικό διαβατήριο καθώς το επίμαχο διάστημα υπηρετούσε σε θέσεις της ΕΕ και του ΟΗΕ, ενώ είχε και χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της χώρας.

Η εισαγγελική έρευνα θα προχωρήσει άμεσα στην αξιολόγηση των στοιχείων προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι βάσιμες οι καταγγελίες και αν προκύπτουν στοιχεία για τη διάπραξη αδικήματος εκ μέρους του πρώην βουλευτή, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα για τα αδικήματα που τελούνται «από ημεδαπό στην αλλοδαπή»ΔΟΛ


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου