Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Φίλης: Δεν είναι κομματικό όργανο η Αυγή! Απεταξάμην και την Αυγή οι λαοπλάνοι!!



Και τι δεν λένε για να διορθώσουν όσα έχουν πει, και το χειρότερο τα λένε φόρα παρτίδα χωρίς να ντρέπονται μετά για τα όσα έχουν ξεστομίσει.

Η Αυγή «Είναι εφημερίδα γνώμης» υποστήριξε ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος επί σειρά ετών διετέλεσε διευθυντής της συγκεκριμένης εφημερίδας!! Και αυτό τι σημαίνει κύριες Φίλη; Ότι δεν υποστηρίζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ η εφημερίδα γνώμης του ΣΥΡΙΖΑ; 

Να κρατήσει την γκάφα Τριανταφυλλίδη περί διδάκτρων στα δημόσια σχολεία εκτός υπουργείου Παιδείας επιχείρησε εκ νέου ο κ. Νίκος Φίλης στη Βουλή και τα έκανε χειρότερα.

Απαντώντας, μάλιστα, στην κριτική του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Γκιόκα που υποστήριξε ότι οι προτάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ διατυπώθηκαν στο επίσημο όργανο του κόμματος προκειμένου να δημιουργήσει τετελεσμένα, όχι μόνο είπε ότι «οι απόψεις του κ. Τριανταφυλλίδη δεν απηχούν τις θέσεις του υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης για το θέμα της εκπαίδευσης» αλλά σημείωσε ότι «δεν είναι κομματικό όργανο η Αυγή αλλά είναι μια ανεξάρτητη εφημερίδα γνώμης » και αυτό το είπε χωρίς να ντρέπεται για αυτά που λέει!! Ποιος αυτός που πριν γίνει  βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε επί σειρά ετών διατελέσει διευθυντής στην εν λόγω εφημερίδα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου