Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το "κατεψυγμένο" πτώμα στην Καλλιθέα! Ο "φουσκωμένος" λογαριασμός, το οικόπεδο "φιλέτο" και ο χωρισμός



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το διαμέρισμα της οδού Ευαγγεληστρίας, στου οποίου το σαλόνι βρέθηκε ο καταψύκτης με το μακάβριο εύρημα, είχε ενοικιαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο από 43χρονη υπήκοο Βουλγαρίας και εν διαστάσει σύζυγο του 63χρονου θύματος. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε εξαφανιστεί την ίδια περίοδο, που εξαφανίστηκε από προσώπου Γης και ο πρώην σύζυγος της, ο οποίος βέβαια βρέθηκε νεκρός μέσα στο καταψύκτη του διαμερίσματός της.

Ο λογαριασμός, ο χωρισμός και η επιμέλεια του παιδιού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια Αττικής, από καταθέσεις και μαρτυρίες συγγενών και φίλων του θύματος, προκύπτει ότι ο πατέρας του 63χρονου πρώην ναυτικού το 2005 είχε ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του ανήλικου αγοριού, που είχε αποκτήσει το ζευγάρι, και είχε καταθέσει μεγάλο χρηματικό ποσό, που φέρεται να ξεπερνά τα 200.000 Ευρώ. Συνδικαιούχοι στο λογαριασμό ήταν η 43χρονη από την Βουλγαρία και ο 63χρονος, ενώ παράλληλα λέγεται πως ο παππούς του παιδιού του είχε γράψει κι ένα οικόπεδο “φιλέτο” στην περιοχή της Γλυφάδας.

Λίγο διάστημα μετά, επήλθε ρήγμα στις σχέσεις του ζευγαριού, κατά μια πληροφορία λόγω του γεγονότος ότι η 43χρονη ξόδευε αφειδώς χρήματα από το λογαριασμό του παιδιού της.

Το 2008 το ζευγάρι χώρισε οριστικά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια δικαστική Οδύσσεια για την επιμέλεια του παιδιού. Αρχικά η επιμέλεια δόθηκε στην 43χρονη, με την προϋπόθεση πως δεν θα φύγει από την Ελλάδα και το παιδί κάθε Σαββατοκύριακο θα μένει με το πατέρα του.

Το 2012 η 45χρονη έφυγε με το παιδί της για την Βουλγαρία και είχε να δώσει σημεία ζωής για αρκετούς μήνες. Μετά από αυτό, ο 63χρονος αναγκάστηκε να απευθυνθεί εκ νέου στην Δικαιοσύνη, για το γεγονός ότι δεν έβλεπε το ανήλικο αγοράκι του με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Η ίδια συνελήφθη ένα μήνα μετά στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" μαζί με το παιδί της, προερχόμενη από την Βουλγαρία. Το αγοράκι τότε είχε παραλάβει ο πατέρας του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος δικαστικών αγωγών, με τελική απόφαση την επιμέλεια του παιδιού να αναλάβει η μητέρα του, χωρίς να παρακωλύεται η επαφή με τον πατέρα.

Το βράδυ του Ιανουαρίου του 2015, όταν και εξαφανίζεται ο 63χρονος, φαίνεται πως είχε πάει στο διαμέρισμα της 45χρονης στην Καλλιθέα για να δει το παιδί του και να συζητήσουν για το μέλλον του. Τελικά βρέθηκε προχθές νεκρός μέσα στο καταψύκτη, όπου και τον τοποθέτησαν πριν από περίπου ένα χρόνο οι δολοφόνοι του. 

Περιμένουν να... ξεπαγώσει 

Η ιατροδικαστής κ. Σ. Μαριανού, που θα πραγματοποιήσει την νεκροτομή στο πτώμα του άτυχου ναυτικού, ακόμα δεν έχει προχωρήσει τις διαδικασίες, καθώς περιμένει να ξεπαγώσει το πτώμα με την φυσική διαδικασία, προκειμένου να μην χαθούν τα όποια στοιχεία.

Ο 63χρονος βρέθηκε σε εμβρυακή στάση, δεμένος χειροπόδαρα με μονωτικές ταινίες. Οι δολοφόνοι του είχαν τοποθετήσει στο κεφάλι του μια νάιλον σακούλα, την οποία επίσης είχαν δέσει με μονωτική ταινία.

Ολόκληρο το πτώμα ήταν τυλιγμένο σε νάιλον συσκευασία, δεμένη με μονωτικές ταινίες και παράλληλα οι δράστες είχαν τυλίξει την σορό του άτυχου άνδρα με ένα σεντόνι, το οποίο φέρει κηλίδες αίματος στο ύψος του προσώπου και τις πλάτης.

Το γεγονός αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει πως οι δολοφόνοι είναι τουλάχιστον δυο και όπως όλα δείχνουν οι υποψίες πέφτουν στην 45χρονη Βουλγάρα και τον 27χρονο γιο της από το πρώτο της γάμο. Και οι δυο έχουν εξαφανιστεί και εκτιμάται πως βρίσκονται στην Βουλγαρία.




ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου