Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Αθανασίου (ΣΥΡΙΖΑ) για το ασφαλιστικό: Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από Σημίτη-Γιανίτση



«Πρέπει όμως από τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση να ζητήσουμε συγγνώμη διότι από τότε είχαν καταλάβει ότι το ασφαλιστικό καταρρέει, ότι τα Ταμεία καταρρέουν, και έπρεπε να κάνουμε κάτι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του κυβερνώνοντος κόμματος

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής για το ασφαλιστικό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, ο οποίος κάλεσε το κυβερνών κόμμα να ζητήσει συγγνώμη από τον Κώστα Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν την απόσυρση του σχεδίου που είχαν προτείνει το 2001 για την αντιμετώπιση του ασφαλιστικού.

«Τα Ταμεία είχαν καταρρεύσει, είχαν χρεοκοπήσει, είχαν κατακρημνιστεί επί κυβέρνησης Σημίτη. Τον Σημίτη μπορείς να τον κατηγορήσεις για πολλά πράγματα, π.χ. για την ενθάρρυνση της διαπλοκής. Πρέπει όμως από τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση να ζητήσουμε συγγνώμη διότι από τότε είχαν καταλάβει ότι το ασφαλιστικό καταρρέει, ότι τα Ταμεία καταρρέουν, και έπρεπε να κάνουμε κάτι» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Αθανασίου που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου