Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Οι PODEMOS τρίτο κόμμα και ο Τσίπρας το θεωρεί μεγάλη νίκη!



Κώστας Βουκελάτος

Δεν την θεωρείς και μεγάλη νίκη την τρίτη θέση στις εκλογές όταν ειδικά σε πλάσαραν για λύση που θα έφερνε την άνοιξη στην Ισπανία.

Αντίθετα ο κύριος Τσίπρας είχε μια τεράστια φαινομενικά τουλάχιστον χαρά και μέσα από το twitter εξέφρασε αυτή την χαρά του χαρακτηρίζοντας την τρίτη θέση των PODEMOS ως «ήττα της λιτότητας στην Ισπανία».

Παρά λοιπόν το αποτέλεσμα που καθιστά δύσκολο το σχηματισμό κυβέρνησης, παρά την τρίτη θέση των PODEMOS, ο κ. Τσίπρας έκρινε ότι «η προοπτική κυβέρνησης προοδευτικής πλειοψηφίας είναι πια ανοιχτή», κάτι που ο ίδιος χαρακτήρισε δικαίωση του «αγώνα» του αφήνοντας ξερό και πάλι το αναγνωστικό κοινό του twitter και όχι μόνο υποστηρίζοντας κάτι που μόνο ο ίδιος βλέπει και αισθάνεται παγκοσμίος και έτσι έχει και την παγκόσμια πρωτοτυπία.

«Η προοπτική κυβέρνησης προοδευτικής πλειοψηφίας είναι πια ανοιχτή. Ο αγώνας μας δικαιώνεται. Η Ευρώπη αλλάζει! Η λιτότητα ηττήθηκε πολιτικά και στην Ισπανία. Οι δυνάμεις που υπερασπίζονται την κοινωνία μπήκαν δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό», έγραψε ο κ. Τσίπρας που ηγείται σε μία χώρα που ο ίδιος και η κυβέρνηση που έχει σχηματίσει, έχει φέρει την χειρότερη λιτότητα των τελευταίων 5 ετών.

Τι άλλο να πεις; 

Η λιτότητα ηττήθηκε πολιτικά και στην Ισπανία. Οι δυνάμεις που υπερασπίζονται την κοινωνία μπήκαν δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό. #Spain #20D — Alexis Tsipras (@atsipras) December 20, 2015

Η προοπτική κυβέρνησης προοδευτικής πλειοψηφίας είναι πια ανοιχτή. Ο αγώνας μας δικαιώνεται. Η Ευρώπη αλλάζει! #Spain #20D — Alexis Tsipras (@atsipras) December 20, 2015




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου