Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

HTC Vive: Ζήστε σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας - Ερχεται τον Απρίλιο του 2016




Ετοιμαστείτε να ζήσετε σε έναν κόσμο... εικονικής πραγματικότητας από το 2016. Τον ερχόμενο Απρίλιο θα κυκλοφορήσει στην αγορά το κράνος δυνητικής πραγματικότητας HTC Vive! Οσο για την τιμή του, αυτή θα παραμείνει για λίγο ακόμη... μυστική.
Σε πρώτο στάδιο, θα παραχθούν 7.000 κομμάτια του HTC Vive, τα οποία και θα δοθούν στους developers με σκοπό να ξεκινήσουν την δημιουργία εφαρμογών, προτού να ξεκινήσει η επίσημη εμπορική διάθεση του μοντέλου στην αγορά.
Σημειώνεται ότι για τη δημιουργία του Vive, η HTC συνεργάζεται με την Valve.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί άλλες πληροφορίες για το λανσάρισμα του HTC Vive στην αγορά, όπως είναι η ακριβής ημερομηνία διάθεσης, η τιμή, το πλήθος των συσκευών που θα διατεθούν στην αγορά, καθώς και οι αγορές στις οποίες θα κυκλοφορήσει πρώτα.
Το 2016 αναμένεται να είναι μία αρκούντως ενδιαφέρουσα χρονιά για το πεδίο του virtual reality, αφού είναι προγραμματισμένο να λανσαριστούν και άλλα κράνη από άλλους κατασκευαστές, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα διαμορφώσει μία νέα αγορά συσκευών και ένα νέο οικοσύστημα virtual reality εφαρμογών κάθε είδους.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου