Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Υπάρχουν αδυναμίες στη διαδικασία των εκλογών στη ΝΔ



Αδυναμίες και προβλήματα στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ εντοπίζει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι «έχουμε μια τεχνική διαδικασία για την οποία δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί».

«Εδώ το taxis πέφτει» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον Alpha, ενώ είπε ότι η διαδικασία εκλογής προέδρου στη ΝΔ είναι η μόνη που γίνεται χωρίς εκλογικούς καταλόγους.

Ερωτηθείς σχετικά με την αναβολή των εκλογών, σημείωσε ότι «βεβαίως και καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά δύο ημέρες πριν τις εκλογές», τόνισε όμως ότι όλοι οι υποψήφιοι λάμβαναν ενημέρωση ότι σύντομα θα λειτουργούσε το σύστημα.

Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε ότι δεν ενοχλήθηκε τόσο που ζητήθηκε η παραίτηση του, αν και για πρώτη φορά ζητήθηκε παραίτηση προέδρου στη ΝΔ, αλλά εξέφρασε την ενόχλησή του «για τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και τις δηλώσεις των συνυποψηφίων μου».

Χαρακτήρισε «βασικό παράγοντα» τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ παράλληλα άσκησε κριτική κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του.

Απευθυνόμενος στους Νεοδημοκράτες εξήγησε ότι δεν «βλέπει» τις εσωκομματικές εκλογές με όρους εθνικών εκλογών, τονίζοντας ότι για αυτό το λόγο δεν τάχθηκε υπέρ ενός ντιμπέιτ μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων.


Newsroom ΔΟΛ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου