Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

«Βγήκε μπροστά» ο Γ.Παπανικολάου κατά του Α.Τσίπρα για τους λάθρο στα νότια προάστια: «Πώς τολμάς να μιλάς;»



"Βγήκε μπροστά" δήμαρχος Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου και απάντησε στην δήλβση Α.Τσίπρα με την οποία κατηγορεί τον ίδιο και τους υπόλοιπους δημάρχους των νοτίων προαστίων για λαϊκισμό, την στιγμή που οι δήμοι του έχουν καταστεί με ευθύνη της κυβέρνησης "αποθήκες ψυχών" από την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών.


Επί της ουσίας ο δήμαρχος Γλυφάδας εκφράζει την απορία του για το "πως τολμάει" ο Α.Τσίπρας να τους κατηγορεί για λαϊκισμό όταν εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής έχουν δημιουργηθεί τόσο σοβαρά προβλήματα στα νότια προάστια (αλλά και σε όλη την Ελλάδα).

Αυτός ως οφείλει υπερασπίζεται τους δημότες του, που δεν νιώθουν πλέον ασφαλείς ενώ κινδυνεύουν και με οικονομική ζημία.

Οι δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου, Γλυφάδας, Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης με επιστολή τους στον αρμόδιο υπουργό ζητούσαν ενημέρωση για τα σχέδιο της κυβέρνησης και έθεταν ζητήματα ασφαλείας και δημόσιας υγιεινής.

Ώμος η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο οποίος αντί να απαντήσει επί της ουσίας, τους κατηγόρησε για λαϊκισμό και πως δεν έχουν προτάσεις!

Η δήλωση ανέβηκε και στο twiiter του πρωθυπουργού.


Η απάντηση του δημάρχου Γλυφάδας δεν άργησε ούτε στιγμή:

«Στους Δημάρχους που έχουν προστρέξει από την πρώτη στιγμή, που δείχνουν ευαισθησία και ανθρωπιά, που αγωνιούν για τον τόπο τους, ο κ. Τσίπρας απάντησε με κατηγορίες για λαϊκισμό!

Αφού ανακάλυψε ότι οι μετανάστες τελικά ούτε "λιάζονται" ούτε "εξαφανίζονται", αφού άφησε τους Σκοπιανούς να υψώσουν φράκτη, αφού απέτυχε πλήρως στις επαναπροωθήσεις, ο Πρωθυπουργός επιτίθεται στις δημοτικές αρχές, που με τα λίγα μέσα που διαθέτουν προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Όλοι κρινόμαστε».




Πηγή : pronews.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου