Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Αυτά ποιος θα τα πληρώσει κύριε Τσίπρα; Ζημιές απο συμμορίες λαθρομεταναστών




Εκτός ελέγχου η κατάσταση σε Ελληνικό και Τάε Κβον Ντο – Συμμορίες μεταναστών πωλούν προστασία – Στρατός στο Ελληνικό στήνει σκηνές

Δεν είναι μόνο πως η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για το τι θα κάνει με τους εκατοντάδες μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας, πολλοί από τους οποίους έφτασαν στην Αθήνα μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στην Ειδομένη, αλλά φαίνεται πως έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο, με συμμορίες μεταναστών να κάνουν ό,τι θέλουν και να πωλούν "προστασία" σε άλλους μετανάστες.
Συμμορίες που εκβιάζουν και δέρνουν, εκμεταλλευόμενες ανθρώπους σε ανάγκη, ανθρώπους εντελώς απροστάτευτους από την πολιτεία. Για συμμορίες που προκαλούν φθορές σε δημόσια περιουσία. Συμμορίες όπως αυτή που δρα στο Ελληνικό και έκανε γυαλιά καρφιά το κλειστό του χόκεϊ. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το vimaonline.gr είναι χαρακτηριστικές.













Αλλά δεν είναι μόνο ότι προκαλούν φθορές στους χώρους όπου φιλοξενούνται. Όπως κατήγγειλε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ομάδα Μαροκινών (άγνωστο αν είναι η ίδια που προκάλεσε τις καταστροφές στο χόκεϊ) πουλά προστασία σε άλλους μετανάστες! "Βρήκα έναν με σπασμένο χέρι και έναν άλλο γδαρμένο κυριολεκτικά Ιρανός ο ένας Αλγερινός ο άλλος. Μου είπαν ότι μια ομάδα Μαροκινών τους εκβιάζει πως είτε μας δίνετε τα λεφτά σας, είτε φεύγετε. Το αποτέλεσμα είναι να τους γδύνουν, να τους χτυπάνε και να τους βγάζουν έξω από το κέντρο", είπε. Χρειάστηκε η επέμβαση δυο διμοιριών των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μαροκινοί βρέθηκαν αργότερα στο κλειστό του Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο, όπου επίσης φιλοξενούνται μετανάστες (όπως και στο κλειστό μπάσκετ στο Ελληνικό, εκτός από το χόκεϊ) και χρειάστηκε κι εκεί η επέμβαση των αστυνομικών αρχών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά τις συμπλοκές μεταξύ των μεταναστών. Περίπου 100 άτομα που θεωρήθηκε ότι ευθύνονταν για την ένταση, μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό τμήμα.

το κλειστό του Φαλήρου, τα ξημερώματα του Σαββάτου (12.12.2015) έγινε ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό: Ένας Μαροκινός υποστήριζε ότι του έκλεψαν το εισιτήριο για το λεωφορείο και το κινητό του τηλέφωνο και μέσα στην απόγνωσή του απείλησε να αυτοκτονήσει, καθώς βρέθηκε στα χέρια του ένα ξυραφάκι! Τελικά, όπως αποδείχθηκε, το εισιτήριο το είχε πάνω του, ενώ το κινητό του βρέθηκε στα πράγματά του. Ακολούθησε μία μικρή ένταση η οποία δεν πήρε έκταση, σύμφωνα με την αστυνομία.



Πηγές : vimaonline.gr, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου