Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Τασούλας: Από άγνοια ο Τσίπρας έγραψε για «νευρικούς πιλότους»



Ο βουλευτής της ΝΔ καταλογίζει στον πρωθυπουργό άγνοια για σοβαρότατα εθνικά θέματα

Άγνοια για σοβαρότατα εθνικά θέματα καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τασούλας.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή τις αναρτήσεις που έκανε στο Twitter έπειτα από τη Σύνοδο Κορυφής Τουρκίας-ΕΕ στις Βρυξέλλες και τις αναφορές του κ. Τσίπρα στους Έλληνες πιλότους.

Σύμφωνα με τον κ. Τασούλα, «για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας λόγω προφανούς άγνοιας, υποβαθμίζει σοβαρότατα θέματα».

Όπως σημειώνει, ο πρωθυπουργός, «μετά την ανήκουστη θεωρία του περί ανυπαρξίας συνόρων στη θάλασσα, επανέρχεται και αποδίδει το γεγονός ότι οι Έλληνες πιλότοι δεν καταρρίπτουν τα αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας στο ότι δεν είναι νευρικοί, όπως οι Τούρκοι συνάδελφοι τους!».

«Οι Έλληνες πιλότοι της ΠΑ εφαρμόζουν τους διεθνείς κανόνες εμπλοκής και τις οδηγίες της Κυβέρνησης στις περιπτώσεις παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Και προφανώς αυτές οι παραβιάσεις δεν είναι αμοιβαίες όπως ψευδώς ανέφερε ο Τούρκος Πρωθυπουργός στην πρόσφατη κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε με τον κ. Τσίπρα, χωρίς να λάβει απάντηση», ανέφερε ο κ. Τασούλας.

Μάλιστα, όπως σημείωσε, ούτε η ίδια η Τουρκία, παρά τις σοβαρές κυρώσεις εκ μέρους της Ρωσίας, δεν απέδωσε την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους σε «νευρικότητα», τονίζοντας ότι είναι προφανές «πως η άγνοια του κ. Τσίπρα σε συνδυασμό με τη διογκούμενη νευρικότητά του λόγω του ότι τα τερατώδη προεκλογικά του ψέματα αποκαλύπτονται, τον οδηγούν για μια ακόμη φορά σε απαράδεκτες δηλώσεις γύρω από σοβαρά θέματα εξωτερικής πολιτικής».



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου