Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο δολοφόνος του 88χρονου στη Θεσσαλονίκη! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, φωτογραφίες και βίντεο με τον - αγνώστων στοιχείων - δράστη ανθρωποκτονίας 88χρονου, που έγινε τον Οκτώβριο του 2014 στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Τότε, το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου 2014 βρέθηκε νεκρός ο 88χρονος έξω από την είσοδο του διαμερίσματός του, στην περιοχή της Άνω Πόλης, έχοντας πολλαπλά τραύματα στην τραχηλική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο...



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία, καθώς συντρέχει ανάγκη εντοπισμού και άμεσης σύλληψης του δράστη, προς εξυπηρέτηση της ανάγκης προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της συγκεκριμένης πράξης.




Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388340 και 388451. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου