Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Καθένας με τον πόνο του και ο Άδωνις «Οργώνει» την Ελλάδα με το τροχόσπιτο του




Ξεκίνησε την περιοδεία του σε όλη την χώρα – Συνάντηση με μεταλλωρύχους

Δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει με ένα... τροχόσπιτο ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς αρχίζει σήμερα τις περιοδείες του στην Ελλάδα
Σήμερα νωρίς το πρωί «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία μπροστά στο πούλμαν, γράφοντας: «Ξεκινάμε.... και θα τους καταπλήξουμε».

Από χθες ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, υλικό από το backstage των γυρισμάτων σημειώνοντας πως «θα γίνει χαμός».
Συνάντηση με τους μεταλλωρύχους

Με μεταλλωρύχους και κατοίκους συναντήθηκε στο Στρατώνι της Χαλκιδικής ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ.βουλευτής Αδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Χαλκιδικής.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης είπε στους δημοσιογράφους ότι συγκινήθηκε από όσα άκουσε και δήλωσε πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να πείσει και όσους κατοίκους αντιτίθενται στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές για τη χρησιμότητά της, καθώς ζούνε όλοι στην ίδια περιοχή και πρέπει να συνεχίσουν να ζουν αρμονικά.

"Θέλουμε μια Ελλάδα που θα βρίσκει δουλειές και δεν θα διώχνει τους νέους στο εξωτερικό", είπε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ο πρόεδρος του σωματείου υπογειτών των Μεταλλείων Κασσάνδρας, Χρήστος Ζαφειρούδας τόνισε πως ενημέρωσε τον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ. για τα αιτήματα των μεταλλωρύχων και βρήκε τη συμπαράσταση του.

Οσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι θέλει μια νέα Ν.Δ. που θα προωθεί τα νέα στελέχη της και θα βρίσκει λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας.

Ο κ. Γεωργιάδης περιοδεύει στο νομό Χαλκιδικής με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου. Το πρωί συναντήθηκε με δημάρχους και το απογευματινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στον δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής και συνάντηση με εκπροσώπους φορέων στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Στις 7μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική εκδήλωση στο τουριστικό περίπτερο "6 βρύσες" στον Πολύγυρο.

Αύριο το πρωί θα επισκεφθεί το Αγιον Ορος και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καβάλα.



Πηγή : newsbomb.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου