Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Παιδόφιλος παρενοχλούσε 6χρονη μέσα στο νοσοκομείο της Νίκαιας



Μπήκε μέσα στη νύχτα στο θάλαμο που νοσηλευόταν το κορίτσι - Προσπάθησε να ασελγήσει επάνω του την ώρα που η μητέρα της κοιμόταν δίπλα της -ΕΔΕ διέταξε ο διοικητής του νοσοκομείου.

Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία μητέρας, ότι παιδόφιλος παρενόχλησε την 6χρονη κόρη της, ενώ νοσηλευόταν στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Σύμφωνα με την μητέρα, ένας άγνωστος άνδρας, αργά τη νύχτα και ενώ όλοι κοιμόνταν, βρέθηκε στον θάλαμο που νοσηλευόταν το παιδί της και αφού είχε κατεβάσει τα ρούχα του, αλλά και του παιδιού, προσπαθούσε να ασελγήσει σε βάρος του.  Ακούγοντας τον θόρυβο που έκανε ο άνδρας, μια μητέρα που βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο ξύπνησε, είδε το περιστατικό και έβαλε τις φωνές και αμέσως ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι νοσηλευτές, οι οποίοι κάλεσαν την ασφάλεια του νοσοκομείου, όμως ο άγνωστος άνδρας κατάφερε μέσα στη σύγχυση να διαφύγει.


Το απίστευτο είναι, ότι παρά την άμεση επέμβαση της ασφάλειας, την άμεση ενημέρωση της αστυνομίας και το γεγονός ότι η μητέρα έμεινε επί τρεις ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο μαζί με το παιδί της, κανείς δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται.

Ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας κ. Πεταλάς, μιλώντας στον Ανττένα, επιβεβαίωσε την καταγγελία της μητέρας, ότι παρενόχλησαν σεξουαλικά την 6χρονη κόρη της καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και σημείωσε ότι διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό.

Ο διοικητής τόνισε ότι οι νοσηλεύτριες ειδοποίησαν την ασφάλεια και ότι ο παιδόφιλος όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο.




Πηγή: protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου