Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Εικόνες Αποκάλυψης στην Σκόπελο! Από τη θεομηνία άνοιξε η γη και "κατάπιε" περιουσίες!




Βιβλική είναι η καταστροφή στην Σκόπελο μετά τη δυνατή νεροποντή που έπληξε το
νησί τις τελευταίες δυο ημέρες
με τους κατοίκους να απευθύνουν κραυγή αγωνίας καθώς οι ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις είναι ανυπολόγιστες.

Στο λιμάνι της Σκοπέλου ο προβλήτας έχει βυθιστεί στη θάλασσα ενώ αρκετά πλοία δεν έδεσαν στο λιμάνι με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ελλείψεις σε προμήθειες την ώρα που προβλήματα παρατηρούνται και στις τηλεπικοινωνίες του νησιού.



Σπασμένες τζαμαρίες, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα και λίμνες απο τα νερά της βροχής συνθέτουν το σκηνικό της καταστροφής στον κεντρικό παραλιακό δρόμο ενώ όπως καταγγέλουν οι τουριστικοί επιχειρηματίες του νησίου το πλήγμα είναι μεγάλο καθώς οι τελευταίοι εκδρομείς της σεζόν αποχωρούν κατά κύματα απο το νησί.



Η θεομηνία έπληξε και την περιοχή του Αγνώντα όπου δεκάδες καταστήματα ενοικίασης αυτοκινήτων βούλιαξαν στους χείμαρρους και τη λάσπη με την πυροσβεστική να έχει δεχθεί περισσότερες απο 132 κλήσεις για άντληση υδάτων και 
απεγκλωβισμό κατοίκων.

Το νησί αναμένεται τις επόμενες ώρες να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ενώ αυτή την ώρα στο δημαρχείο Σκοπέλου βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτο δημοτικό συμβούλιο υπο τον δήμαρχο, κ. Χρήστο Βασιλούδη, προκειμένου να οργανωθούν οι τοπικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου


Πηγή : newsit.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου