Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Βουλή κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Φέρτε πίσω το κλειδί»



Νέο επεισόδιο στο σίριαλ με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου βρίσκεται από χθες σε εξέλιξη με αφορμή πληροφορίες που θέλουν την απελθούσα ΠτΒ να έχει εξασφαλίσει για τον εαυτό της προνομιακό γραφείο στη βιβλιοθήκη του Κοινοβουλίου, το οποίο μάλιστα παίρνει νέες διαστάσεις μετά την επιστολή που της απέστειλε η Ελένη Δρούλια, διευθύντρια Βιβλιοθήκης της Βουλής.

Στην επιστολή της, η κ. Δρούλια της ζητά να επιστρέψει το κλειδί του γραφείου της με τον αριθμό 207 που κατέλαβε, παρότι δεν εξελέγη καν βουλευτής

«Να μας επιστραφεί το κλειδί» ζητά η κυρία Δρούλια στην επιστολή που απευθύνεται στον γ.γ. Βουλής Γιώργο Θαλάσση αλλά έχει κοινοποιηθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, στους αντιπροέδρους, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, στον Φρούραρχο και στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής.

«Με μεγάλη μου έκπληξη, χωρίς καμία προειδοποίηση, συνεννόηση ή επικοινωνία, την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, φτάνοντας το πρωί στο χώρο εργασίας μου μαζί με τους συναδέλφους, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το κλειδί που ανοίγει το γραφείο 207 της Βιβλιοθήκης» περιγράφει η κα Δρούλια. Επισημαίνει δε ότι «ανέκαθεν το γραφείο 207, εκτός από γραφείο του Διευθυντή Βιβλιοθήκης, αποτελούσε και αποτελεί αναπόσπαστο χώρο εργασίας της βιβλιοθήκης της Βουλής». Οπως τονίζει φυλάσσονται, μεταξύ άλλων «το ασημένιο Ευαγγέλιο και το Κοράνιο «στα οποία ορκίζονται και έχει ορκισθεί το Σώμα από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ως σήμερα» αλλά και το αρχείο του διευθυντού της βιβλιοθήκης.

«Ουδέποτε από την Μεταπολίτευση ως σήμερα, η Βιβλιοθήκη κινδύνευσε να χάσει το γραφείο 207 το οποίο αποκαλεί «ορόσημο του χώρου και της αποστολής της» καταλήγει η κα Δρούλια και παρακαλεί να επιστραφεί το κλειδί του γραφείου.

Η ίδια πάντως η κ. Κωνσταντοπούλου, μέσω λογαριασμού της στο Twitter, διαψεύδει τα περί προνομιακού γραφείου και υποστηρίζει ότι πρόκειται για ψέμα: «Δημοσιεύματα του κίτρινου τύπου αναφέρουν ότι "η Πρόεδρος της Βουλής καπάρωσε σούπερ γραφείο στο Βουλευτήριο με θέα τον Εθνικό Κήπο". Ψέμα».
Σε δεύτερο tweet της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει: «Εκείνοι που άλλα λένε και άλλα κάνουν, δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με το ότι κάποιοι-ες άλλοι-ες τηρούν το λόγο τους και πράττουν ανάλογα».


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου