Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά τον σάλο για τις αναρτήσεις του μιλάει για μονταζιέρες



Τι απαντά ο Δημήτρης Καμμένος σε όσους αντέδρασαν στην υπουργοποιησή του λόγω των αναρτήσεών του στα social media με ομοφοβικό και φιλοναζιστικό περιεχόμενο. Αναφέρει ότι του έχουν μπλοκάρει το Facebook και αρνείται τα όσα του αποδίδονται

Αποκηρύσσει τις αναρτήσεις του με ομοφοβικό και φιλοναζιστικό περιεχόμενο, ο νέος υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Καμμένος  δηλώνοντας ότι "η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί από τις γνωστές μονταζιέρες".

Παράλληλα, δηλώνει ότι "σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα", και ζητά και προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλει ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.

"Οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δε χωρούν προσωπικές και άνανδρες πολιτικά επιθέσεις", καταλήγει σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του

"Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπο μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες οι οποίες προεκλογικά χρησιμοποίησαν κάθε μορφής λάσπης. Αρκεί να θυμίσω άλλωστε, πως εντεταλμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν παραποιήσει τα αποτελέσματα δείχνοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες συστηματικά εκτός Βουλής για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και την ψήφο του λαού.
Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα σας ενημερώνω ότι τους λογαριασμούς μου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα χειρίζονταν συνεργάτες καθώς επίσης και οτι έχουν παραβιαστεί ουκ ολίγες φορές. Για του λόγου του αληθές μάλιστα, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς και μέχρι σήμερα η λειτουργία του δεν έχει αποκατασταθεί.

Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα, ζητώ και προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δε χωρούν προσωπικές και άνανδρες πολιτικά επιθέσεις".


Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου