Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΝΔ: Ο Τσίπρας να μαζέψει τον Καμμένο



«Εάν ο Πρωθυπουργός θέλει ειλικρινά τη συνεννόηση, οφείλει να μαζέψει όσους εξακολουθούν να την τορπιλίζουν. Και αν θέλει τη συμφωνία -το οποίο το ευχόμαστε- πρέπει να μαζέψει τους υπουργούς του, που ανοικτά την αποκηρύσσουν»

«Αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης είναι η διαπραγμάτευση και η τελική συμφωνία» ξεκαθαρίζει η Νέα Δημοκρατία μέσω του εκπροσώπου της Κώστα Καραγκούνη. Όπως σημειώνεται στη δήλωση «αυτό το επιβεβαιώνει και το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών».

Αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου στη δήλωσή του, ο κ. Καραγκούνης τονίζει: «Εάν ο Πρωθυπουργός θέλει ειλικρινά τη συνεννόηση, οφείλει να μαζέψει όσους εξακολουθούν να την τορπιλίζουν. Και αν θέλει τη συμφωνία -το οποίο το ευχόμαστε- πρέπει να μαζέψει τους υπουργούς του, που ανοικτά την αποκηρύσσουν».

«Η Νέα Δημοκρατία περιμένει αυτή τη συμφωνία γιατί μέχρι τώρα είδαμε πολλές φορές την καλλιεργούμενη αισιοδοξία να την διαδέχεται η απογοήτευση. Η εθνική συνεννόηση γίνεται επίσημα και υπεύθυνα» αναφέρει.

Επικρίνει ακόμη «ανώνυμες διαρροές» και υπογραμμίζει ότι «υπεύθυνα σημαίνει χωρίς ασυνάρτητους υπαινιγμούς και κακοήθειες, όπως αυτές που συνηθίζει ο αμετροεπής κυβερνητικός εταίρος».



Πηγή : protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου