Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Πτώση Ι.Χ. στη θάλασσα - Νεκρή η 33χρονη οδηγός του



Νεκρή ανασύρθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου μία γυναίκα ηλικίας 33 ετών, η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό της.
irakeioptosi
Μόλις οι λιμενικές αρχές ενημερώθηκαν για την πτώση του αυτοκινήτου σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε σκάφος του λιμενικού, δύτες, η ΕΜΑΚ και το ΕΚΑΒ.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου. Όταν το Ι.Χ. ανασύρθηκε διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαινε η 33χρονη, η οποία και βρέθηκε νεκρή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου.

Στην ανακοίνωση του λιμενικού αναφέρεται:

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από περαστικούς, για πτώση οχήματος με επιβαίνοντα μία 33χρονη, στον προβλήτα 1 του λιμένα Ηρακλείου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , στελέχη Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ομάδα ΕΜΑΚ καθώς και ιδιώτες δύτες.

Η ανωτέρω ανεσύρθη από ιδιώτη δύτη και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ το ΙΧΕ όχημα ανεσύρθη με τη συνδρομή γερανού του Ο.Λ.Η.




Πηγή : cretapost.gr






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου