Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, σε κατάσταση μέθης, παραβίασε κόκκινο και εγκατέλειψε το θύμα του



Ο ηθοποιός συνελήφθη από την Αστυνομία στη γωνία Ακαδημίας και Σίνα

«Πολιτισμός, για μένα, είναι να δίνεις για να πάρεις... Πολιτισμός είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου για να σε σέβονται και οι άλλοι. Πολιτισμός είναι ν’ αγωνίζεσαι για σένα και για τον συνάνθρωπό σου. Πολιτισμός είναι να έχεις μέτρο, ν’ αναγνωρίζεις την αξία τού αρκεί. Πολιτισμός είναι να σέβεσαι όλες τις ηλικίες γιατί θα περάσεις κι εσύ απ’ αυτές. Πολιτισμός είναι να σέβεσαι την πόλη που περπατάς γιατί είναι το μεγάλο σου σπίτι. Πολιτισμός είναι να έχεις ευγένεια και χαρά. Πολιτισμός είναι να λες απλόχερα ευχαριστώ, συγνώμη, παρακαλώ και να δίνεις αγάπη· είναι τζάμπα...».

Πολλά από τα παραπάνω στοιχεία που συνθέτουν την έννοια την πολιτισμού, έτσι όπως την αντιλαμβάνεται ο δημοφιλής ηθοποιός, φαίνεται να χάθηκαν στον άσπρο πάτο «ενός ακόμη ποτού».

Ηταν γύρω στις 04.50 της Τρίτης όταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος κινούμενος με το ΙΧ του επί της Ακαδημίας και στη διασταύρωση με τη Ρήγα Φεραίου, αφού παραβίασε κόκκινο σηματοδότη χτύπησε έναν άτυχο μοτοσικλετιστή για να εξαφανιστεί στην συνέχεια χωρίς καν να ενδιαφερθεί για την κατάσταση του ανθρώπου που τραυμάτισε και χωρίς να καλέσει το ΕΚΑΒ ή να ενημερώσει την Τροχαία.

Ακολούθησε αναζήτηση του ύποπτου οχήματος και μετά από καταδίωξη μέσα στο κέντρο της Αθήνας, οι άνδρες της Αστυνομίας το εντόπισαν στη γωνία Ακαδημίας και Σίνα για να συλλάβουν τον Γιώργο Γιαννόπουλο.

Ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία και, σε πρώτη φάση, αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ του έγινε και αφαίρεση της Άδειας Ικανότητος Οδήγησης για 6 μήνες. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγούσε σε κατάσταση μέθης.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου