Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ντόρα Μπακογιάννη «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»



Η κ. Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews επανέφερε το σύνθημα «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»

«Θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο η ΝΔ να ταυτιστεί με τις φωνές εκείνες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες θέλουν τη ρήξη και την επιστροφή στη δραχμή» δήλωσε στην συνέντευξη της η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη στάση που πρέπει να τηρήσει η ΝΔ στην ψηφοφορία στη Βουλή.

Η κ. Μπακογιάννη, δηλώνει πως πρέπει να γίνει αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση και συμπληρώνει στην συνέντευξη της  πως «δεν αντέχει η ΝΔ ακόμη μία αλλαγή στάσης, η οποία θα δημιουργήσει απόλυτη σύγχυση στο εκλογικό σώμα που μας έχει εμπιστευθεί».

Για τις δηλώσεις του Σαμαρά για στελέχη που κάνουν δωράκια στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά ότι «δεν με αφορά η δήλωση αυτή γιατί δεν έχω κάνει απολύτως κανένα δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ... Αλλού πρέπει να αναζητήσει ο κ. Σαμαράς τα αίτια για τα οποία σήμερα η ΝΔ βρίσκεται δημοσκοπικά στο 15%».

Η Βουλευτής της Ν.Δ. δήλωσε ότι «χρειάζεται να αναγεννήσουμε την παράταξη, και να δημιουργήσουμε μία παράταξη η οποία μπορεί να εμπνεύσει τους Έλληνες», και υποστήριξε  πως ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ πρέπει να εκλεγεί υποχρεωτικά από τη βάση, ενώ στην ερώτηση εάν θα είναι υποψήφια η ίδια για την αρχηγία απαντά πως «σε κάθε περίπτωση θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αναγέννηση της ΝΔ».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου