Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Εκατομμυριούχος καταδικάστηκε για τη δολοφονία του αυτιστικού γιου της



Σε 18 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε η Αμερικανίδα εκατομμυριούχος Τζίτζι Τζόρνταν, η οποία αφαίρεσε τη ζωή του 8χρονου αυτιστικού γιου της μέσα στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου Peninsula της Νέας Υόρκης.

Η 54χρονη μητέρα πρώην στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον περασμένο Νοέμβριο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως του γιου της Τζουντ Μίρα τον Φεβρουάριο του 2010.

Η κατηγορούμενη θεωρείται ότι δηλητηρίασε σκοπίμως το γιο της υποχρεώνοντάς τον να καταπιεί υψηλές δόσεις φαρμάκων που του χορήγησε με σύριγγα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα από τη νύχτα της 3ης Φεβρουαρίου μέχρι τις πρώτες ώρες της 5ης Φεβρουαρίου. Αργότερα η ίδια βρέθηκε να κάθεται στο κρεβάτι όπου ήταν αναίσθητο το παιδί έχοντας δίπλα του φάρμακα και άδεια κουτιά από συσκευασίες αυτών.

«Κανένας, και ειδικά κανένα παιδί, δεν αξίζει το είδος του θανάτου που είχε ο Τζουντ Μίρα από τα χέρια της ίδιας της μητέρας του», δήλωσε ο εισαγγελέας του Μανχάταν Σάιρους Βανς χαιρετίζοντας την καταδικαστική απόφαση.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου